Tuorein sisältö

Ark: Survival Evolvedista ilmestyi Pokémon-modaus

17.01.2017 klo 19.00 | Luettu: 1791 kertaa | Teksti: Erkki Mervaala


Steamissa vaikuttava modikehittäjä Mystic Academy on luonut Pokémon-aiheisen modin Studio Wildcardin selviytymispelille Ark: Survival Evolved. Modi Pokémon Evolved tuo Arkin maailmaan 29 eri taskuhirviötä. Mukana ovat muun muassa Bulbasaur, Charizard, Rapidash ja Ninetails. Pikachu ei ole ainakaan vielä pelissä. Modissa pelaaja erää krediittejä tappamalla Pokémoneja. Krediitit voi kuluttaa pelinsisäisessä Poké-terminaalissa. Modissa on luonnollisesti myös VR-tuki.

Pokémon Evolved poistettiin hetkellisesti Digital Millenium Copyright Actin nojalla, mutta sittemmin modi on palautettu Steamiin. Mystic Academyn mukaan kyseessä oli kilpailevan Pokémon-aiheisen modin luojan tekemä kantelu eikä esimerkiksi Pokémon Companyn. Kyseessä on yksi Arkin suosituimmista modeista, ja se on saanut täydet viisi tähteä yli 600 Steamin käyttäjältä.

Mikäli pokémoneja haluaa päästä metsästämään Arkin maailmassa, kannattaa pitää kiirettä, sillä Pokémon Company on tunnettu penseästä suhtautumisesta tuotemerkkinsä luvattomaan käyttöön.

Alla hieman videokuvaa Pokémon Evolvedista:

V2.fi | Erkki Mervaala
< Oculus vastaan Zenim... Microsoft vastaa Gea... >

Keskustelut (1 viestiä)

vihosvdiho

17.01.2017 klo 20.10

kuuluuko lucario samaan sarjaan?
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova