Tuorein sisältö

Destiny 2:ssa tapahtuu: palvelimet tänään huollossa, Bungie selittelee

01.12.2017 klo 11.00 | Luettu: 2341 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Viimeiset pari viikkoa Bungie on ollut palautetulvan vastaanottavassa päässä, kun Destiny 2:n pelaajajoukko on närkästynyt pelin siirappimaisesta päivitystahdista, sekä bugikorjausten että uusien asioiden suhteen.

Tänään kuitenkin jotain tapahtuu, sillä 5. joulukuuta saapuvan Curse of Osiris -laajennuksen pohjatöinä peliä päivitellään raskaammalla kädellä ja sen vuoksi palvelimet ovat poissa kuutisen tuntia. Päivitystyö alkaa kello 18 Suomen aikaa.

Eilen Bungie julkaisi blogin aiheenaan "The State of Destiny 2", jossa ruoditaan pelin nykytilaa, sekä tulevia päivityksiä. "Tiedämme, että on turhauttavaa, kun kehitystiimin kanssa ei ole tarpeeksi keskustelua. Sitoudumme parantamaan tapamme jatkossa", kerrotaan Bungielta.

Bungien podcastin samaan aiheeseen - ja pelin päivitystöiden monimutkaisuuteen - liittyen voi kuunnella täältä (mp3).


V2.fi | Manu Pärssinen
< Japanissa palkittiin... Nyt toimivat nämäkin... >

Keskustelut (2 viestiä)

Sir_Rymylys

Rekisteröitynyt 11.04.2007

01.12.2017 klo 13.30 2 tykkää tästä

Täytyy olla jonkun pahasti pielessä, jos tuon luokan firma ei saa hommaa toimimaan.
lainaa
destev

01.12.2017 klo 16.01 1 tykkää tästä

Oletan, että tarkoitat siirappimaisella hidasta? Vähän huono adjektiivi tuohon kohtaan, koska sillä tarkoitetaan pääsääntöisesti makeaa ja sitä käytetään usein kuvaamaan äärimmäisen lällyjä ja herkkiä rakkaustarinoita. Piti muutaman kerran lukea, ennenkuin tajusin termin viittaavan siirapin koostumukseen eikä makuun.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova