Tuorein sisältö

Bungie esitteli tilaisuudessaan Destiny 2:n tulevaisuutta - tulossa uusi lisäosa, alustojen välinen tallennustiedostojen siirto ja ilmaisversio

06.06.2019 klo 23.00 | Luettu: 1655 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Eurogamerin mukaan tänään aiemmin huhuttiin, että Destiny 2 tulisi pelattavaksi ilmaiseksi ja saisi sen lisäksi vielä mahdollisuuden alustojen väliseen tallennustiedostojen siirtoon. Tällä kertaa huhu piti paikkaansa, sillä ne varmistettiin Bungien lähetyksessä paikkansa pitäviksi. Lisäksi PlayStation 4:n yksinoikeudet päättyvät ja PC-versio siirtyy syyskuun 17. päivä Battle.netistä Steamiin.

Tilaisuudessa nähtiin myös tuoretta pelikuvaa trailerin muodossa 17. syyskuuta tulevasta Destiny 2: Shadowkeep -laajennuksesta. Shadowkeep ilmestyy PlayStation 4:n, Xbox Onen ja Steamin lisäksi myös Google Stadialle ja kaikkien alustojen versiot ovat nyt ennakkomyynnissä. Ostettavaksi saapuu kolme erilaista versiota: Standard Edition, Digital Deluxe Edition ja Collector’s Edition, joista jälkimmäinen sisältää pelikoodin lisäksi Destiny 2 -aiheista tavaraa ja on ostettavissa Bungien kaupasta myös ilman pelikoodia.

Lisäksi ilmoitettiin, että Destiny 2 saa ilmaisversion Destiny 2: New Lightin, joka on niin sanotusti pelin perusversio. New Light on saatavilla 17. syyskuuta ja on pelattavissa kaikilla Destiny 2:ta tukevilla laitteilla.
Alla Destiny 2: Shadowkeep -traileri sekä koko Bungien lähetys
V2.fi | Miia Lyyra
< Stadia Connect -lähe... Blizzard-huhukierros... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova