Suomalaisen South Park –pelin julkaisubileissä yllättävä käänne: Kenny ei suostunut kuolemaan

02.12.2017 klo 20.00 | Luettu: 2287 kertaa | Teksti: Jukka O. Kauppinen


Suomalainen Redlynx-pelistudio on porskuttanut pelialalla ihailtavan pitkään, hattua täytyy nostaa. Java-peleistä on menty pitkä matka eteenpäin, ja perjantaina 1.12. Redlynxin väki kavereineen kerääntyi juhlistamaan firman uusinta peliä. Sopii jokseenkin tosi kivasti kuvaan, että kahjoudestaan tunnettu firma teki South Park –pelin.

Mobiilialustoille julkaistu f2p-peli South Park: Phone Destoyer sekoittaa ilmaispelattavaa, mikromaksuja, reaaliaikaista moninpelattavaa, kevytstrategiaa, grindausta, pieruhuumoria ja chiliä kivalta vaikuttavaksi paketiksi. Kyllähän tätä kelpaa juhlistaa, etenkin kun meininkiä höystetään leppoisalla huumorilla ja Cartmanin chili con carnella.

Ja penishuumorilla:Puheiden, kiittelyiden ja mainioiden tarinoiden jälkeen South Parkin tekijätiimi kokoontui yhteiskuvaan. Tai tästä kulmasta nähtynä kuviin. Toivottavasti virallinen kuvaaja oli paremmassa kulmassa:

Vaan illan kohokohtaapa ei oltu käsikirjoitettu. Kenny-pinata näet jumiutui kattoon ja hänet täytyi noutaa sieltä nosturilla. Ja sitten Kennyltä irtosi naama. Lopulta huvittunut yleisö pääsi mätkimään Kennyä, joka kuitenkin kieltäytyi kuolemasta. Runtua tuli mutta Kenny ei taipunut kovimmallekaan mätkeelle. Kennyn tekijä on selvästi tehnyt ennenkin larppiproppeja tai askarteluja, sillä lopulta Kenny-pinata oli pakko murjoa käsin kappaleiksi, että vahvasti repeilevä pelikansa pääsi käsiksi suklaaherkkuihin. Touhu oli niin koomista, ettei sille voinut kuin nauraa makeasti.


Pelistä tehty taide oli muuten oikein näyttävää ja tyylinmukaista. Myös Phone Destoyeriakin pääsi pelaamaan.
Onnittelut Redlynxille (ja Ubisoftille) uudesta pelistä ja kaikkea hyvää jatkossakin!

Lisätietoja: https://southparkphonedestroyer.com

V2.fi | Jukka O. Kauppinen
< Mammuttimainen Xenob... Videohaastattelu: Tr... >

Keskustelut (1 viestiä)

Daealis

Rekisteröitynyt 27.05.2008

05.12.2017 klo 09.38

Toinen peli mikä on saanut 1+2:n piiputtamaan. Ensimmäinen mihin törmäsin oli Hearthstone aikoinaan, saattaa olla parantunut suorituskyky sen osalta.

SUOMI MAINITTU! TORILLE!

Kirjoita kommentti

88931

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova