Tuorein sisältö

Kehittäjä latoi suorat sanat EA:n toiminnasta - ''Pelilläni ei ole mitään tekemistä sen roskan kanssa''

09.12.2017 klo 14.00 | Luettu: 4934 kertaa | Teksti: Markus Mesiä


Kaksinpeliksi suunnitellun A Way Outin julkaisupäivämäärä paljastettiin The Game Awardsin yhteydessä, mutta kyseinen päiväys jäi huomioarvossa tylysti kakkoseksi. Kehitystyöstä vastaava Josef Fares ei nimittäin säästellyt sanojaan mikrofonin äärellä.

Faresin sydämellä oli ilmeisen paljon ärsytyskynnyksen ylittäneitä asioita, sillä tulilinjalle päätyivät Oscar-gaala, lootboxit sekä Star Wars: Battlefront 2. Näistä etenkin viimeisin oli kaikesta kiistanalaisuudestaan huolimatta yllättävä nosto, sillä EA vastaa niin Battlefront 2:n kuin A Way Outinkin julkaisusta.

”Jos koko maailma kertoo pelini olevan p***a, sanon heille ettei se ole. Pelilläni ei ole mitään tekemistä sen roskan kanssa, mitä EA:lla on menossa lootboxien ja muiden asioiden kanssa. EA on ollut hyvä minulle.”

Vaikka EA on ollut kohujen keskellä, Faresilta piisasi ymmärrystä julkaisijan painajaismaiselle loppuvuodelle.

”Kaikki julkaisijat vetävät vihkoon toisinaan. Se vain on niin.”Faresin avautuminen ei välttämättä tullut EA:lle yllätyksenä, sillä julkaisijan sisäinen viestintä levisi maailmalle vasta marraskuun lopussa. Tuolloin Faresin mahdollisesti aiheuttamista konflikteista varoitettiin, vaikka mies pääasiassa saikin kehuja.

”Josef Fares on persoonana hyvä ja hänen intohimonsa on upeaa, mutta kannattaa olla varuillaan ettei hän aiheuta kommenteillaan polemiikkia.”
Kaiken tämän jälkeen on syytä vielä muistuttaa, että A Way Outin julkaisupäivämäärä tosiaan paljastettiin. Teos ilmestyy maaliskuun 23. päivä.

V2.fi | Markus Mesiä
< PS4-pelaajien viikon... The Evil Within 2:n ... >

Keskustelut (1 viestiä)

cs_bot

Rekisteröitynyt 29.05.2007

10.12.2017 klo 16.33

Activisionilla varmasti hykerrellään CoD WWII myyntiluvuille ja sille, kuinka EA saa kaiken paskan niskaan. Siitäkin huolimatta että ei activisioninkaan toiminta mitään nättiä ole, paikoin jopa rumempaa.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova