Tuorein sisältö

Tällaista Star Wars -avaruustaistelua ei saapunut koskaan kauppoihin

02.01.2018 klo 22.44 | Luettu: 3062 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Kotaku kertoo vuonna 2016 EA:lle esitellystä Star Wars -avaruusräiskinnästä.

Alla oleva video on esittely, jolla Rebel Galaxy -pelin tehnyt pelistudio Double Damage pyrki saamaan ideaansa läpi. Tekijöiden mukaan ajatuksena oli modernisoitu versio X-Wing-pelistä. EA kuunteli porukan pitchausta mielellään, mutta sitä pidemmälle projekti ei koskaan edennyt.


V2.fi | Manu Pärssinen
< Nintendo julkaisi Fi... ICOn ja kumppaneiden... >

Keskustelut (3 viestiä)

Electronic-Arse

03.01.2018 klo 11.19 2 tykkää tästä

0/7, not enough lootcrates
lainaa
bvxn

03.01.2018 klo 15.17 2 tykkää tästä

Ihan hyvältä tuo näytti.Tosta olisi saanut helposti tehtyä asiallisen pelin.Tekijät olisivat voineet antaa pelaajille mahdollisuuden pelata myös Imperiumin puolella.Sen lisäksi olisi voinut tuoda Rebel Galaxysta tutun ominaisuuden pelata capital luokan aluksilla.Kukapa ei haluaisi ohjata isoa Imperiumin tai Kapinallisten risteilijää.Tämä olisi ollut loistava 40e AA peli.En näe mitään syytä miksi peli ei olisi mennyt kaupaksi.

Taas kerran yksi hyvä syy lisää ottaa Star Wars lisenssi pois EA:lta.He ja heidän surkeat studiot eivät ole saaneet mitään aikaiseksi.Mobiilipelejä kyllä tulee koko ajan ulos.Sitten on nuo kaksi paskaa Battlefront reboottia.EA on ollut niidenkin kanssa alusta ihan hukassa.
lainaa
wngionvgwieh

03.01.2018 klo 17.52

No ei ollut kummonen. Käytännössä Battlefront kakkosen avaruustaistelut tekoälyn kanssa. Luulisi että Rogue Squadronin ajasta olisi päästy teknologiaan jossa "aivan valtaisan" pelialueen (ei mikään Event Horizon mutta kuitenkin sellainen ettei kymmenen metrin päästä tule ilmoitus "käänny tai kuole") ja ainakin parin sadan yhtäaikaisen hävittäjän plus tietty isojen aluksien tykistöjen käyttäjien, pilottien yms teko onnistuisi

Roque Squadronit oli ihan ok mutta käytännössä vain herättivät mielenkiinnon "mitäköhän tämä on kymmenen vuoden päästä". Nyt on mennyt melkein 20 ja vastaus on todella yllättävä - täysin samaa
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova