Tuorein sisältö

Pitkään työstetty TimeSplitters-faniprojekti on edelleen hengissä

03.01.2018 klo 13.18 | Luettu: 1219 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


TimeSplitters-pelit keräsivät paljon ystäviä varsinkin moninpelillään ja kun jatkoa ei alkanut kuulua, aloittivat fanit TimeSplitters Rewind -projektin. Sitä tehdään periaatteessa Crytekin siunauksella, ainakin firmalta on saatu apua pelimoottorin kanssa, eikä TS Rewindin ovelle ole kolkuteltu lakimiesten kanssa, vaikka se on ollut tekeillä jo vuodesta 2013.

Nyt tiimiin on saatu uusia tekijöitä ja sitä myöten uusi videokin on pitkästä aikaa julkaistu. Ehkä tänä vuonna saadaan jo jotain pelattavaa?


V2.fi | Manu Pärssinen
< ICOn ja kumppaneiden... Sumo Digital osti Ev... >

Keskustelut (1 viestiä)

newngfniob

03.01.2018 klo 18.57

Hirveästi vaikuttavat keskittyvän pikkutarkkoihin yksityiskohtiin vaikka varsinkin Timesplitters2 oli teknisesti aivan hirveä muropaketin kehitysmaateos. Mutta neljä pelaajaa sohvalla, 12 bottia juoksemassa ja yksinkertaiset tavoitteet kampanjasta tiilenheittoon koukutti niitä joita koukutti. Future Perfect oli jo teknisesti vähän pätevämpi mutta samalla menetti pienen siivun siitä sekopäisyydestä. Vähän kuin olisi tarkoituksella tehty huonommin, campisti kun ampumistarkkuuskin on kaikilla lähempänä stormtrooperia

Toki ehkä tästä tulee messiasversio joka on teknisestikin hyvää laatua
lainaa

Kirjoita kommentti


933


www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova