Tuorein sisältö

Crysis-fiiliksiä uudella CryEnginen kauneutta esittelevällä videolla

02.09.2019 klo 13.00 | Luettu: 1274 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Crysis-pelisarja ei todennäköisesti ole saamssa jatkoa, mutta Crytek jatkaa CryEngine-pelimoottorinsa kehittämistä. Siitä todisteena on moottorin 5.6-version kykyjä (ja Hunt Showdown -pelin maisemia) esittelevä uusi traileri, jonka kahden minuutin kohdilla päästään hieman Crysis-tunnelmiin.

Vai kiusoittelisiko Crytek sittenkin jotain... Crysiksen julkaisusta tulee kohta kuluneeksi 12 vuotta.V2.fi | Manu Pärssinen
< Tästä lähtökohdasta ... Apua suomalaisten ki... >

Keskustelut (5 viestiä)

Yazu

02.09.2019 klo 15.29 1 tykkää tästä

Onhan tuo kaunista grafiikka ja kokoajan mennään fotorealistisempaan suuntaan jokaisessa uudessa versiossa. Valitettavasti konsolit hidastaa kehitystä, tästä todisteena pelien esittely demot ja loppullinen versio...
lainaa
Niin

02.09.2019 klo 17.32 2 tykkää tästä

Yazu kirjoitti:
Onhan tuo kaunista grafiikka ja kokoajan mennään fotorealistisempaan suuntaan jokaisessa uudessa versiossa. Valitettavasti konsolit hidastaa kehitystä, tästä todisteena pelien esittely demot ja loppullinen versio...

Demonstraatiot eivät ole ikinä vastannut lopullista tuotetta vaikka kyseessä olisi PC yksinoikeus. Ilman konsoleita peliala ei muutenkaan olisi kasvanut nykyiseen mittakaavaan.
lainaa
destev

02.09.2019 klo 20.35

Niin kirjoitti:
Ilman konsoleita peliala ei muutenkaan olisi kasvanut nykyiseen mittakaavaan.

Mutta ilman konsoleiden surkean raudan rajoitteita, grafiikka olisi kehittynyt paljon nopeammin ja paljon pidemmälle. Konsoleiden suuri markkinaosuus vähentää intoa graafiselle kehitykselle, sillä julkaisijat haluavat myydä pelejä knosoleilla ja tehokas pc-rauta jää näiden markkinoiden jalkoihin.
lainaa
Kille

02.09.2019 klo 21.33

Ei grafiikka voi enää mielettömästi kehittyä - eikä pitäisikään kaikissa tapauksissa. Moni peli näyttää kivalta myös 16-bittisenä, tai joitakuita miellyttää esimerkiksi Borderlandsin ulkoasu. Ja mitä enemmän grafiikka vielä kehittyisi, sen enemmän se vaatii rahaa, tekijöitä ja riskejä, eli vähemmän innovatiivejä, vähemmän AAA-pelejä ja monia potkuja ja konkursseja pahimmassa tapauksessa.

Mitä enemmän tarvittaisiin on ehdottomasti paremmat fysiikat, varsinkin tuhoutuvia ympäristöjä ja rakennuksia, mikä näin ollen vaatisi enemmän prosessorien laskentatehoa kuin 1500€ näytönohjaimia. Toinen on valaistus, hyvällä valaistuksella saa hyvä kauhupeli näyttämään pari vuotta vanhat pelitkin pirun hyviltä. Enkä nyt tarkoita Ray Tracingiä vielä, sillä se on kaukana main streamesta, kunnes low tier -luokan kortit pystyvät sitä pyörittämään joten kuten hyväksyttävällä resoluutiolla.
lainaa
Refloni

Rekisteröitynyt 08.01.2017

02.09.2019 klo 22.57

Miten arvasinkin että ensimmäisenä kommenteissa on joku mestarirodun edustaja itkemässä konsoleista.
lainaa

Kirjoita kommenttiwww.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova