Tuorein sisältö

Activision joutui vetämään Transformersit myynnistä

12.01.2018 klo 20.00 | Luettu: 3934 kertaa | Teksti: Markus Mesiä


Transformers-pelit ovat ajautuneet sukupuuton partaalle. Activision on joutunut vetämään markkinoilta kaikki tuoreimmat sarjan teokset, kertoo IGN.

Fall of Cybertronin, War of Cybertronin, Transformers: Devastationin sekä elokuviin pohjautuvien pelien kohtalot johtuvat yksinkertaisesta syystä: Hasbrolta saatu lisenssi on vanhentunut. Näinpä Activisionilla ei ole enää oikeutta kaupata kyseisiä pelejä.

Tällä hetkellä länsimaiste markkinoiden ainoa Transformers-peli on mobiilialustojen Transformers: Forged to Fight. Kiinassa elää tietojen mukaan joku sikäläinen free-to-play-teos, joka ei kuitenkaan Euroopan väkijoukkua hirveästi lämmitä.

Harmillista, sillä etenkin Cybertron-kaksikko oli mainiota robottitoimintaa. Jäävätkö V2.fi:n lukijat kaipaamaan teoksia?

V2.fi | Markus Mesiä
< Ysärin klassikkopeli... Upea Dark Souls -eri... >

Keskustelut (3 viestiä)

LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

12.01.2018 klo 20.04 1 tykkää tästä

Mitä tästä opimme? Ei kannata tehdä lisenssipelejä.
lainaa
evbgfwgeiohg

12.01.2018 klo 21.15

Kannattaahan. Kaikki kiinnostuneet ovat jo ostaneet, ja loputkin voivat ostaa huutonetistäeenfwoing

Eniten harmittaa sen ps2-pelin puolesta
lainaa
jijn

13.01.2018 klo 15.57

LateHuominen kirjoitti:
Mitä tästä opimme? Ei kannata tehdä lisenssipelejä.


Ei jos puhutaan konsoleista ja pc:stä.Siellä lisenssipeleillä ei ole mitään asiaa ellei ne ole oikeasti hyvillä tuotanto arvoilla tehty.Nykyään melkein kaikki lisenssipelit julkaistaan pelkästään mobiilialustoille.Siellä niiden tekeminen on niin paljon halvempaa ja casualeilta voi aina ottaa mikromaksuilla rahat pois.Eikä laatu vaatimukset ole mobiilipuolella korkeita.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova