Tuorein sisältö

Huhut kertovat Pixar-sankareiden ja DC-konnien palikkaseikkailuista

17.01.2018 klo 13.00 | Luettu: 1993 kertaa | Teksti: Markus Mesiä


Suosituista ja ylistetyistä animaatioistaan tuttu Pixar on tekemässä uutta aluevaltausta. Disneyn siipien suojassa lymyilevän studion Ihmeperhe-maailma (The Incredibles) liittyy osaksi LEGO-universumia.

Samalla TT Gamesin juorutaan työstävänsä myös toista palikkateosta. Tuleva julkaisu keskittyy DC-hahmoköörin seikkailuihin.

LEGO The Incrediblesin sekä DC-seikkailun kerrotaan saapuvan tänä vuonna. Ensin mainitun animaatiopaketin voinee olettaa saapuvan kesän hujakoilla, jolloin The Incredibles 2 -elokuva saapuu elokuvateattereihin. Leffan ohella myös fyysiset Ihmeperhe-legosetit saapuvat saataville kesäkuussa.

DC-teoksen kerrotaan jatkavan Lego Batmanin aloittamaa saagaa. Tällä kertaa Lepakkomies ja muut sankarit jäävät kuitenkin sivurooliin, sillä luvassa on Jokeriin, Lex Luthoriin, Harley Quinniin ja muihin pahiksiin keskittyvä teos.

Warner Bros. ei ole toistaiseksi kommentoinut asiaa. Tiedoista kertoi ensimmäisenä Comicbook.com. Sittemmin samat tiedot ovat kantautuneet muun muassa Eurogamerin toimipisteelle.

V2.fi | Markus Mesiä
< Videoarvostelussa Cr... Street Fighter V saa... >

Keskustelut (1 viestiä)

egpnvpnb

17.01.2018 klo 16.56

Legot ovat pelillisesti olleet kuolleita jo ekasta jatko-osasta lähtien, mutta ainakin skaala kasvoi. Nyt eivät pysty enää edes skaalaa kasvattamaan vaan mennään taaksepäin. Mitenköhän kauan nämä vielä kannattavat?
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova