Tuorein sisältö

Alla meren, kera syvyyspommin - sukellusveneet suuntaavat Atlantille

24.01.2018 klo 15.00 | Luettu: 1571 kertaa | Teksti: Jukka O. KauppinenHyviä sukellusvenesimulaatioita ei olekaan nähty pelikentällä pitkään aikaan. Puolalainen pikkujulkaisija PlayWay on tuomassa kuvioihin muutosta, jopa kahden pelin voimin.

Parin kuukauden päästä betaan etenevä PC-strategiapeli UBOOT keräsi Kickstarter-palvelun kautta pienen mutta riittävän zlotypotin. Hurjalta kuulostava sukellusvenepeli ei ole kuitenkaan perinteinen simulaattori, vaan taktinen selviytymis-taktikointi hiekkalaatikkomaailmassa. Painopiste on sivusta kuvatussa miehistön manageroinnissa ja komentamisessa. Saatko pidettyä ahtaaseen rautaputkeen tungetun miehistön järjissään ja suoritettua siinä samalla tehtäviä?

Tekijöiden mukaan pelimekaniikassa on paljon samaa Fallout Shelterin kanssa - eli hyvältä kuulostaa!

Alkujaan UBOOTin piti ilmestyä jo viime vuoden puolella, mutta näemmä hyvää joutuu taas kerran odottamaan. Jos beta alkaa parin kuukauden päästä, niin kevät/kesä lienee realistinen julkaisuajankohta.

Samainen UBOOT julkaistaan myös vähän erikoisemmassa muodossa, näet lautapelinä. UBOOT: The Board Game nappasi Kickstarterissa muutaman tunnin sisään 400 000 dollarin rahoituksen, ja on kirjoitushetkellä jo yli 550 000 taalassa. Yhdestä neljään pelaajalle suunniteltu lautapeli sisältää huikean, lähes metrisen sukellusvenemallin ja hyödyntää myös mobiilisovellusta.Lautapeli näyttää niin huikealta, että ainakin allekirjoittanut on aivan täpinöissään - tekisi mieli tilata, vaikka eihän sitä varmaan koskaan pääsisi edes pelaamaan. Eikä 65 puntaa jostain näin upeasta suklarijutusta edes kirpaisisi, ainakaan joululahjana itselle.

Lisätietoja: https://www.kickstarter.com/projects/phalanxgames/uboot-the-board-game
Lisätietoja: UBOOT (Steam)


V2.fi | Jukka O. Kauppinen
< Sodan jumala jyriste... Jimm's kurvaa ajosim... >

Keskustelut (1 viestiä)

starboard2425

24.01.2018 klo 20.40

Oletan että tämän pelin läpivienti on nopeampi kuin itse PC-simut.
lainaa

Kirjoita kommenttiwww.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova