Tuorein sisältö

Crystal Dynamics haalii Avengers-projektiinsa todellista peliveteraanien dream teamia

24.01.2018 klo 19.30 | Luettu: 1858 kertaa | Teksti: Markus Mesiä


Tuoreista Tomb Raider -teoksistaan parhaiten tunnettu Crystal Dynamics on siirtynyt kohti uutta Avengers-projektia. Marvelin maailmaan ei kuitenkaan olla syöksymässä suinpäin, vaan studio on kasaamassa melkoista tekijätiimiä.

Studio kertoo palkanneensa The Avengers Project -tiimiinsä pelkästään tammikuussa 15 uutta konkaria. Tunnetuimmat nimet ovat luova ohjaaja Shaun Escayg (Naughty Dog) sekä projektin vetäjä Stephen Barry (EA, Visceral Games). Muiden tekijöiden taustalla on muun muassa sellaisia pelistudioita kuin Monolith ja Sledgehammer Games.

Crystal Dynamicsin johtaja Scot Amos kertoo studion satsanneen työntekijöihin, sillä yhtiö luottaa projektiin kuin vuoreen.

”Aiomme luoda uskomattoman ja täysin originaalin Avengers-kokemuksen, mikä vaatii alan suurimpien taitureiden lisäämistä vahvuuteemme. Kun kehitystyö etenee, studiomme koko kasvaa. Merkittävä edistymisemme The Avengers Projectin saralla tuo meidät lähemmäksi tavoitettamme, joka on luoda jotain sellaista, josta kaikki Marvel-fanit voivat olla ylpeitä ja jota pelataan vuosikausia.”

”Olemme vasta palkanneet viisitoista tunnettua veteraania, joiden osaaminen kattaa projektijohtamisen, animoinnin, designin, taiteen ja moottorin luomisen, He ovat työskennelleet aiemmin muun muassa Batman: Arkham Originsin, Dead Spacen, Star Wars: Battlefrontin ja monen muun pelin parissa.”

Crystal Dynamics täytti viime vuonna 25 vuotta.


V2.fi | Markus Mesiä
< Tällaista tapahtuu T... Kryptovaluutan louhi... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova