Tuorein sisältö

Marvel's Avengersin viimeinen sisältöpäivitys avaa pelaajille käyttöön lähes kaikki aiemmin maksullisen kosmeettisen sisällön

01.04.2023 klo 11.00 | Luettu: 749 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



Pelinkehittäjä Crystal Dynamics on julkaissut viimeisen sisältöpäivityksen vuonna 2020 ilmestyneeseen Marvel's Avengers -peliin, joka ei koskaan onnistunut saamaan Games as a Service -mallillaan tarpeeksi pelaajia ainakaan tyydyttääkseen pelistudion silloista omistajaa Square Enixiä.

Tämän vuoden alussa ruotsalaisen Embracer Groupin omistukseen viime vuonna siirtynyt pelinkehittäjä julkisti lopettavansa Marvel’s Avengers -pelin kehittämisen ja pelin virallisen tuen loppuvan kokonaan tämän vuoden syksyllä. Samaan aikaan pelistudio ilmoitti julkaisevansa nyt ilmestyneen sisältöpäivityksen, joka tulisi muuttamaan lähes kaiken pelin maksullisen kosmeettisen sisällön ilmaiseksi.

Pelaajat voivat nyt siis ladata täysin ilmaiseksi pelin sisäisestä kaupasta kaikki hahmojen myynnissä olleet asut ja muut lisäesineet, jotka eivät ole avattavissa pelin kampanjan kautta. Nämä pelaamalla avattavat asusteet ja varusteet pelaajien pitää yhä ansaita itse mutta muuten pelaajat voivat nyt vapaasti kustomisoida omat hahmonsa kaupasta löytyvillä esineillä.

Samalla Crystal Dynamics myös antaa kiitoksena pelaajille, jotka ovat ansainneet edes yhden Achievementin tai Trophyn ennen huhtikuun 1. päivää, ilmaiseksi Iron Manin Variable Threat Response Battle Suit -nimisen asusteen. Tämä asu on ulkoasultaan käytännössä identtinen Marvel-elokuvissa nähdyn Warmachine-asun kanssa mutta peleissä asu kuitenkin toimii ominaisuuksiltaan täysin samalla tavoin kuin Iron Manin normaali puku.

Marvel's Avengers on yhä pelattavissa PlayStation 4-, PlayStation 5-, Xbox One-, Xbox Series X|S- ja PC-alustoilla sekä tulee olemaan myös syyskuun jälkeen sekä yksin- että moninpelitiloissa. Kuitenkin tuen loppuminen tarkoittaa sitä, että jos peli ajautuu teknisiin tai muihin ongelmiin, niin Crystal Dynamics tulee tuskin käyttämään aikaa ja rahaa sen korjaamiseen.

Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< CD Projekt Red lupaa... Capcom varoittaa Res... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova