Tuorein sisältö

Epic Gamesin epätoivoinen avautuminen ei auttanut - Paragon suljetaan huhtikuussa

28.01.2018 klo 11.00 | Luettu: 5573 kertaa | Teksti: Markus Mesiä


Epic Gamesin kehittämä Paragon on saapumassa tiensä päähän. Studio on vahvistanut vetävänsä töpselin seinästä huhtikuun lopussa.

MOBA-teoksen viimeinen pelipäivä on huhtikuun 26. päivä. Päätöstä on vaikea pitää yllätyksenä, sillä studio avautui ongelmistaan vain pari viikkoa sitten, jolloin Epicin yhteisöstä huolehtiva Edgar Diaz kertoi pelin tilanteesta Redditissä. Avoimessa viestissä kerrottiin, että tekijät joutuvat pohtimaan kaikkia mahdollisia ratkaisuja.

”Vaikka fanimme ovat pitäneet uudistuksistamme, mikään muutos ei ole saanut pelistä suosittua suuren yleisön silmissä. Tämä yhdistettynä Fortniten menestykseen on saanut meidät miettimään, että olemmeko oikealla tiellä Paragonin kanssa.”

”Keskeisin ongelma on siinä, että Paragonin uusista pelaajista vain harva jatkaa ensimmäisen kuukauden jälkeen.

Lopulta valitettava ratkaisu löytyi pelin lopettamisesta. Studio pahoittelee päätöstään.

”Joudumme raskain sydämin sulkemaan Paragonin. Pohdintojen ja keskusteluiden jälkeen tunnemme, ettei meillä ole reittiä saada Paragonista suosittua ja kestävällä pohjalla olevaa.”

”Emme onnistuneet luomaan lupaamaamme Paragonin suhteen. Olemme pettäneet teidät tiimin kovasta työstä huolimatta, mistä olemme hyvin pahoillamme.”

Pelaajien sijoittamat rahat saa takaisin. PlayStation 4 -version hankkineet joutuvat täyttämään lomakkeen pelin kotisivuilla, kun taas PC-pelaajat voivat käyttää peliin lisättyä linkkiä.

V2.fi | Markus Mesiä
< Hirviöjahti käynnist... Huoneen mysteerit as... >

Keskustelut (4 viestiä)

asdasasd

28.01.2018 klo 12.12 4 tykkää tästä

Näitä online-räiskintöjä tulee nyt sellaista tahtia markkinoille, että ei mitään järkeä. Parin kuukauden päästä myyntiin tulosta pelaajat ovat kaikonneet ja pelit löytyvät alekorista alle 20€ hintaan. Ostaminen on kuitenkin hukkaan heitettyä rahaa, kun serverit suljetaan pelaajapulan vuoksi.
lainaa
wngroinb

28.01.2018 klo 12.27 1 tykkää tästä

Toisaalta sehän on juuri se idea näissä online-peleissä. Ne on pakko heti ostaa 60e+ jos haluaa päästä edes pelaamaan. Offline-pelien suhteen suuri osa yleisöstä odottelee ihan mielellään kunnes pelin saa Steamista kympillä tai Humblesta ilmaiseksi

Tulee mieleen se miten nykyään musa myydään nollatuloksella ja voitot tulevat konserteista. Peleistäkin osa on vaan markkinointia jotta jengi kuluttaisi rahaa sitten siihen microtransaction-helvettipeliin
lainaa
Lulled

28.01.2018 klo 12.38 1 tykkää tästä

asdasasd kirjoitti:
Näitä online-räiskintöjä tulee nyt sellaista tahtia markkinoille, että ei mitään järkeä. Parin kuukauden päästä myyntiin tulosta pelaajat ovat kaikonneet ja pelit löytyvät alekorista alle 20€ hintaan. Ostaminen on kuitenkin hukkaan heitettyä rahaa, kun serverit suljetaan pelaajapulan vuoksi.

Ai Paragon räiskintää? :------D ebin
lainaa
jnt6jnt6

28.01.2018 klo 14.40

Ongelma on mappien puute. Vain isot nimet kuten DOTA ja LoL pärjäävät yhdellä mapilla. Jos haluaa oikeasti menestyä uuden MOBA:n kanssa, niin en lähtisi yrittämään alle kolmella mapilla. Paragonia vaivaa vielä sellainen ongelma, että se on aivan helvetin hidas. Mounttien tai jonkin sortin teleporttereiden kanssa kyseessä voisi olla ihan pätevä tekele, mutta ei kauheasti huvita kävelyvauhtia tallustella mapin päästä toiseen.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova