Tuorein sisältö

Elon Muskin liekinheitinhölinät johtivat uuteen aseeseen Borderlands 3:ssa!

29.01.2018 klo 13.00 | Luettu: 2962 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Elon Muskin (Tesla, Space X) firma The Boring Company julkisti jokin aika sitten myyntiin 500 dollarin liekinheittimen, jonka Musk kertoi olevan täydellinen ase, kun zombit valtaavat maailman. Tähän mennessä niitä on tilattu 7000 kappaletta.

Aina pilke silmäkulmassa oleva Musk mainosti asetta Twitterissään, sanoen, että sen "turvasana on cryptocurrency" ja "mukana tulee ilmainen blockchain", viime aikojen trendeille irvaillen. Siitäkös innostui Gearboxin Randy Pitcford, joka lupasi pistää aseen seuraavaan Borderlands-peliin. Musk suostui ja samalla saatiin pitkästä aikaa elonmerkki siitä, että Borderlands 3 on edelleen työn alla.
V2.fi | Manu Pärssinen
< Assassin's Creed: Or... StarCraft II -mestar... >

Keskustelut (2 viestiä)

untokunto

29.01.2018 klo 23.46 2 tykkää tästä

Tuokin vois painua takaisin afrikkaan autokulttuuria pilaamasta
lainaa
Refloni

Rekisteröitynyt 08.01.2017

30.01.2018 klo 02.36 1 tykkää tästä

Hauska juttu, mutta tosiasiassahan liekinheitin on yksi käyttökelvottomimmista aseista zombeja vastaan. Nielee polttoainetta, herättää huomiota ja aiheuttaa oheisvahinkoja, eikä zombityypistä riippuen edes välttämättä tapa heti. Paras yhden taistelijan ase on jokin lyömäase, jossa on hyvä ulottuvuus ja joka tuhoaa aivot tehokkaasti. Näitä ovat esimerkiksi miekat ja World War Z:sta tutut lobot.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova