Tuorein sisältö

Marvel-mätkijät floppasivat - Capcomin talouslukemissa silti paljon hyvää

01.02.2018 klo 16.00 | Luettu: 4707 kertaa | Teksti: Markus Mesiä


Peliyhtiö Capcom on avannut sanaisen arkkunsa viime vuodesta. Talousnumeroissa oli paljon hyvää, vaikka loppuvuoden mätkintäjulkaisu Marvel vs. Capcom: Infinite floppasikin pahanpäiväisesti.

9 kuukauden ajanjakson läpikäyvä raportti kertoo, että Marvel vs. Capcom: Infiniteä kaupattiin vain miljoona kopiota. Lukema on paha pettymys, sillä yhtiö oli budjetoinnut kahden miljoonan myynnit. Paljastuksen myötä ei voida pitää järin yllättävänä, että teoksen lisäsisällön ja hahmouutuuksien suhteen ollaan oltu sangen hiljaa.

Onneksi muut uutiset ovat Capcomille iloisempia. Resident Evil 7:n myyntilukema oli vuodenvaihteessa 4,8 miljoonaa kappaletta. Viimeisestä myyntipiikistä annetaan kiitos koko sisällön niputtaneelle Gold Editionille.

Myös muut teokset ovat käyneet kaupaksi. Etenkin Switchille julkaistut Ultra Street Fighter 2: The Final Challengers sekä Monster Hunter XX (vain Japanissa) ylittivät odotukset.

V2.fi | Markus Mesiä
< Otetaanpa yksi matsi... SNES Mini myy erinom... >

Keskustelut (3 viestiä)

gnowevjivf

01.02.2018 klo 17.16

Aika ironista että peli floppaa pitkälti hahmovalikoiman takia, ja nyt ollaan taas umpikujassa

Olis kiva että tekisivät heti comebackin kunnon pelillä, mutta tätä on nyt niin kauan taas räpelletty että 10 vuoden tauko ei välttämättä tekisi pahaa. Sitten peli jossa Avengers, F4, X-Men, pahikset ja Capcomin koko historia pääsevät loistamaan nätin ulkoasun kera
lainaa
Jar-Jari

02.02.2018 klo 00.30

Ymmärtääkseni x-menit ja f4 puuttuivat disneyn takia. Toki siihenkin voi tulla muutos nyt kun fox on diesneyn siipien suojissa.
lainaa
iwvgnohfv

02.02.2018 klo 08.45

Jar-Jari kirjoitti:
Ymmärtääkseni x-menit ja f4 puuttuivat disneyn takia. Toki siihenkin voi tulla muutos nyt kun fox on diesneyn siipien suojissa.


Silloin ymmärrettävää jos oikeuksia ei oikeasti ole, mutta tässä kun oli kyse siitä että Disney pelkäsi ilmaista mainosta Foxin suuntaan.

Toki voi ajatella että tuokin oli strateginen päätös. Disney sabotoi MvC:n jotta saavat lisäpainetta puristaa F4/Xmenit Foxilta pois. Capcom vaan jäi uhriksi
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova