Tuorein sisältö

MechWarriorit valmistautukoot - BattleTech-sota alkaa huhtikuussa

01.03.2018 klo 09.00 | Luettu: 2295 kertaa | Teksti: Jukka O. Kauppinen


Parisen vuotta sitten onnistuneesti kickstartattu BattleTech-scifisota räjähtää vauhtiin huhtikuussa, kertovat Harebrained Schemes –studio ja Paradox Interactive. Alkuperäisen BattleTech-lautapelin luonut porukka on ollut hyvässä pöhinässä viime vuodet, ja jo liki vuosi sitten vahvasti vakuuttanut sotapeli on kehittynyt rutkasti jatkoviilauksen myötä.

BattleTech on 3100-luvulle sijoittuva poliittista ja sotilaallista vääntöä pulppuava tieteisversumi, jonka uusimmassa painoksessa astutaan herkullisille sivupoluille vuosikymmenten mittaan tutuiksi tulleista poluista. Seikkailua, resurssienhallintaa ja ennen kaikkea jättisotakoneilla käytäviä taisteluja kuvaava tarina palaa aivan BattleTechversumin alkuaikaan, ja zoomaa suurvaltojen kainalossa sijaitsevien sivualueiden pienempään poliittiseen peliin. Suurvaltojen toimet heijastuvat silti sivumaisemiinkin, ja pelaajan johtaman palkkasoturiyksikön elämä on jännää monella mittarilla.



BattleTechversumiin sijoittuvat pelit ovat säntäilleet vuosikymmenten mittaan moneen suuntaan. Uusin versio tuntuisi kuitenkin palaavan hienolla tavalla juurilleen, simulaatiomaiseen taistelukentän kuvaamiseen strategiapelin voimin. Ennakkoversiot tekivät jo viime vuonna syvän vaikutuksen, joten pahoin pelkään että tämän parissa viihtyy julkaisun jälkeen aivan liian hyvin.

Paradox on avannut PC:lle julkaistavan pelin ennakkotilaukset muun muassa Steamissä julkaisun julkistamisen kunniaksi.

Lisätietoja: https://www.paradoxplaza.com/battletech/

V2.fi | Jukka O. Kauppinen
< SNES-retroilua enti... Maaliskuun PS Plus -... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova