Tuorein sisältö

PUBG-päivitys meni pahasti pieleen: peli ei käynnisty ja ruudunpäivityskin on tahmainen

11.03.2018 klo 11.00 | Luettu: 4401 kertaa | Teksti: Markus Mesiä


PlayerUnknown's Battlegroundsin viikonloppu on mennyt totaalisen vihkoon. Teokseen perjantaina julkaistu päivitys on rikkonut pelin monilla pelaajilla tyystin.

Päivityksen tarkoitus oli vähentää huijausmahdollisuuksia. Vaikka peliin ei olekaan tehty muutoksia, osalla pelaajista peli on hajonnut. Suurimmalla osalla peli ei joko käynnisty tai vaihtoehtoisesti ruudunpäivitys rullaa etanan vauhdilla.

Tekijät ovat syistä ihmeissään, minkä vuoksi foorumiviestissä toivotaan, että pelaajat lähettäisivät tekijöille msinfo32-tiedostonsa. Kyseiseen tiedostoon on taltioitunut koneen rauta-asetusten ohella pyörivät sovellukset, jotka saattavat aiheuttaa ristiriidan toimivuuden kanssa.

Yhteisövastaavan viesti Redditissä paljastaakin, että tietynlaiset taustasovellukset voivat aiheuttaa ongelmia. Tyypillisiä syypäitä ovat virustorjuntasovellukset. Tämän vuoksi tekijät ovat pyytäneet, että pelaajat sammuttavat taustalla pyöriviä sovelluksiaan ennen pelisessiota. Näin mahdolliset käynnistymis- ja pyörimisongelmat ainakin vähenevät.V2.fi | Markus Mesiä
< IL: Alaikäisen pelio... Onko tässä enää mitä... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova