Tuorein sisältö

EA-pomo: Apex Legends saa mobiiliversion vielä tämän vuoden puolella

24.06.2020 klo 22.00 | Luettu: 1695 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenEA:n toimitusjohtaja Andrew Wilson paljasti äskettäin sijoittajille tarkoitetussa konferenssipuhelussa, että pelijulkaisija aikoo vielä tämän vuoden loppuun mennessä julkaista mobiiliversion pelinkehittäjä Respawn Entertainmentin suositusta battle roayle -peli Apex Legendsistä.

Wilson paljasti suunnitelman osana EA:n mobiilipelipuolen tuottoa käsittelevää osuutta ja pelin mobiiliversiota odottaville huomioimisen arvoista on erityisesti se, että Wilsonin mukaan peli tullaan julkaisemaan rajoitetulle alueelle tarkoitettuna niin sanottuna soft launch -versiona. Sitä missä maissa tai alueille pelin soft launch tullaan järjestämään ei Wilson kuitenkaan puhelussa paljasta.Viime viikolla EA paljasti EA Play -tapahtumassa Apex Legendsin saapuvan syksyllä myös Nintendo Switchille sekä saavan tuen ristiinpelaamiselle eri alustojen välillä.

Nähtäväksi jää kuitenkin millainen tuleva Apex Legends -mobiilipeli tulee olemaan ja tuleeko se myös tukemaan ristiinpelausta muiden alustojen kanssa kuten Fortnite tekee vai onko kyseessä kokonaan erillinen versio kuten PlayerUnknown's Battlegroundsin mobiiliversio.

Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< Luolastoseikkailu pe... Halo Infiniten vihol... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova