Tuorein sisältö

Seuraava Super Smash Bros. lyö ja potkii jo E3-messuilla

22.03.2018 klo 20.00 | Luettu: 2703 kertaa | Teksti: Markus Mesiä


Nintendo paljasti taannoisessa Nintendo Direct -lähetyksessä tulevasta Super Smash Bros. -mätkinnästä. Teos on mitä ilmeisimmin pidemmällä kuin mitä fanit ovat uskaltaneet toivoakaan, sillä Nintendon on paljastanut teoksen olevan pelattavissa jo parin kuukauden päästä.

Switchin Super Smash Bros. on osana E3-messuilla pidettävää Super Smash Bros. 2018 Invitational -turnausta, jonka osallistujista osa pääsee pelaamaan tulevaa teosta. Matsit striimataan, joten myös kotisohvalla pääsee näkemään tulevan mätkintämeiningin.

Josko samaan syssyyn saataisiin julkaisupäiväkin?


V2.fi | Markus Mesiä
< Starbreeze luovutti ... Detroit: Become Huma... >

Keskustelut (2 viestiä)

Jii

23.03.2018 klo 12.14

Jouluksi tulee
lainaa
ihweovwhg

23.03.2018 klo 14.24

= 90% asseteista on Wii U:lta

Toisaalta jo Melee oli niin timanttia että mitä siinä voikaan tehdä. Ainoa mahdollisuus olisi että lisäisivät ihan kasakaupalla hahmoja Goombista lähtien, mutta jostain syystä tappelupeleissä sitä nykyään pelataan ja suunta on lähinnä karsimiseen päin.

Juu jotkut Marvel vs Capcom kakkoset ja Mortal Kombat kolmoset olivat hirveän rikkinäisiä sekamelskoja kun monen pelin hahmot oli vaan lykätty peliin, mutta ne oli ihan eri asioita. Tässä voisi tuoda hallitusti parikymmentä uutta hahmoa, mutta taitaa olla että melko nollasummalinjalla ollaan. Kolme tulee mutta pari häipyy
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova