Tuorein sisältö

Pelimuseossa pelataan pääsiäisenä kuusnelosella - esillä myös THEC64 Mini

27.03.2018 klo 23.00 | Luettu: 1945 kertaa | Teksti: Jukka O. Kauppinen


Commodore 64 on iästään huolimatta yhä rakas ja aktiivikäytössä oleva kotimikro. Siitä julkaistaan 29.3.2018 uusi THE64 Mini -retromikro, ja uutuuslaitteeseen voikin tutustua Suomen pelimuseossa lauantaina 31.3. Pelataan kuusnelosella -tapahtumassa.

Tapahtumassa pääsee sekä näpeltämään THEC64:ää että pelaamaan sekä klassisia että uusia C64-moninpelejä.

THEC64 Mini on moderni mutta alkuperäistä kunnioittava, virallisesti lisensoitu retrotietokone. Alkuperäistä pienempi uusiomikro liitetään televisioon nykyaikaisella HDMI-liittimellä, ja se tukee USB-peliohjaimia ja ulkoisia näppäimistöjä. Koneessa on sisäänrakennettuna 64 C64-peliä, mukana monia koneen upeimmista klassikoista.Uuteen C64-retromikroon tutustumisen lisäksi pelipäivässä nautitaan Commodore 64:n moninpelitarjonnasta vuosikymmenten varrelta, tietenkin aidoilla koneilla pelattuna. Tarjolla on päivän mittaan vaihtuva valikoima erilaisia kilpailullisia ja yhteistyössä pelattavia moninpelejä. Pääosassa ovat kahden pelaajan pelit, mutta joystick-sovittimella joihinkin peleihin saadaan mukaan neljä, jopa viisi pelaajaa.

Commodore 64 -pelipäivä järjestetään Tampereella Suomen pelimuseon Areenalla lauantaina 31.3. klo 12–17. Pelejä peluuttaa ja pelaamisessa opastaa pelitoimittaja Jukka O. Kauppinen, pitkän linjan C64-harrastaja.

Lisätietoja: http://suomenpelimuseo.fi/

V2.fi | Jukka O. Kauppinen
< Toinen mielipide: An... Kamakorneri ja Child... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova