Tuorein sisältö

Kamakorneri ja Child of Light, Warhammer ja... MikroBitti?

29.03.2018 klo 09.00 | Luettu: 2684 kertaa | Teksti: Jukka O. Kauppinen


Kamakorneri-videosarjasta oikein kolmiosainen erikoisnosto! Pikkuriikkisen pelihenkisen krääsän ykköskausi saadaan näet näin nätisti pakettiin Child of Light / Rayman Fiesta Run -pressikitillä, Warhammer 40K Eternal Crusadella ja MikroBitti-kilkkeellä. Sitten päästäänkin sulavasti kakkoskauden isompiin vekottimiin!



Kamakornerin seitsemännessä jaksossa liikutaan pelimedian maailmassa, pikkuruisten asioiden ytimessä. Ubisoftin pressikitti Child of Light- ja Rayman Fiesta Run -peleistä kun on näpsäkkä, luottokortin kokoinen pikku jutskalaatio, jossa ei sinänsä ihmeellisiä puhuttavia ole - mutta ainakin pelit ovat kivoja! Tai ainakin toinen.



Kamakornerin kahdeksannessa jaksossa Miikka Lehtonen nostaa pöydälle avaimenperän. Ja ovathan ne käteviä kapistuksia. Joskus avaimenperällä voi avata vaikkapa sihijuomapullon, joskus sen voi ripustaa seinälle koristeeksi. Villeimpien huhujen mukaan niihin on joskus jopa kiinnitetty avaimia. Warhammer 40K -avaimenperä puolestaan vie ajatukset mitä oudoimpiin suuntiin, yhtaikaa sekä kaukaiseen tulevaisuuteen syväavaruudessa että vajaan parinkymmenen vuoden taa historiaan. Jukka O. Kauppinen peesaa.



Krääsää riittää joka lähtöön mutta joskus siitä on hyötyäkin. MikroBitti-pullonavaaja oli joskus vuonna kivi hauska lahja avustajille, ja sitä on myös tarvittu monet kerrat tässä elämän taipaleella.

Lisää Kamakornerin jaksoja.

Checkpoint TV esittää: Kamakorneri

(C) 2018 Mediapalvelut
Yhteistyössä: https://www.v2.fi/

Toimittaja: Jukka O. Kauppinen, Miikka Lehtonen
Editointi: Nanne Kukkura
Grafiikka: Niklas Isberg
Intro/outro: Saku Tiainen, Antti Miettinen, Kraku /

Lisätietoja: http://www.checkpoint-tv.fi/


V2.fi | Jukka O. Kauppinen
< Pelimuseossa pelataa... Dreamcastin legendaa... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova