Tuorein sisältö

Moottoripyörien kuninkuusluokka kurvaa radalle kesällä

31.03.2018 klo 14.00 | Luettu: 2366 kertaa | Teksti: Markus Mesiä


Kilvanajosta nauttivien prätkähullujen vuosi on pelastettu, kun MotoGP-sarjan paluu vahvistettiin. MotoGP 18 ilmestyy samalla ensimmäistä kertaa Switchille, kertoo Dualshockers.

Tekijätiimi Milestone ei vielä liikoja paljastanut tulevasta julkaisustaan. Luvassa on kauteen 2018 pohjautuvaa sisältöä sekä ”merkittäviä ominaisuuksia”, mutta näitä ei toistaiseksi avattu sen enempää.

MotoGP 18 julkaistaan kesäkuun 7. päivä PlayStation 4:lle, Xbox Onelle sekä PC:lle. Switch-version ilmestyminen tapahtuu myöhemmin.


V2.fi | Markus Mesiä
< Sonic-animaatiosarja... Overwatchin kapinaju... >

Keskustelut (1 viestiä)

Paskamaailma

02.04.2018 klo 11.38

Kun sä oot elänyt tarpeeksi nöyrän mutta samalla tarpeeksi rakastanut itseäsi ja muita niin se tunne kun sä oot keskittynyt sun unelmaas hetken on mahtava kun se konkretisoituu. Tuli ostettua hiljattain 07 vm Honda Fireblade 1000RR repsol -katteilla joten voin allekirjoittaa, että tunne on aika jännä kun on muutamasta päivästä kiinni, että pääsee kokeilemaan "melkein" samaa pyörää kuin muuan Dani Pedrosa/Marc Marquez.

Muutenkin tässä maailmassa on aika paljon paskoja ihmisiä valmiita tekemään paskoja asioita, että oma elämä olisi vielä muutaman hetken mieluisaa ulkoisesti niin kannattaa ottaa kaikki ilo irti elämästä ennenkuin joku sen ilon vie pois, ennemmin tai myöhemmin joku sen sulta yrittää viedä pois syystä tai toisesta tai ilman.

Peace.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova