Tuorein sisältö

Terraria: Otherworld peruttiin venyneen ja ongelmantäyteisen kehitystaipaleen päätteeksi

15.04.2018 klo 11.00 | Luettu: 1506 kertaa | Teksti: Markus Mesiä


Kolme vuotta sitten paljastettu Terraria: Otherworld on saapunut kehitystyönsä päätökseen. Valitettavasti tällä kertaa ei kuitenkaan tullut valmista, vaan tekijät ovat ilmoittaneet lopettaneensa kehitystyön kesken.

Tekijätiimi kertoo syyksi kehitystyön keskeneräisyyden, minkä vuoksi koko projekti on kasvanut isoksi ongelmavyyhdiksi, joka vaikuttaa myös Re-Logic-studion muihin töihin.

”Tiimillämme on selvä visio pelistä, mutta kehitystyö on kaikesta työstä huolimatta kaukana tavoitteesta ja aikataulusta, jotka teimme kolme vuotta sitten. Olemme edenneet ajan saatossa merkittävästi, mutta valitettavasti projektin arviointi paljastaa, että molemmat tiimit ovat kaukana tavoittelemastamme.”

”Kaiken tämän jälkeen olemme tehneet päätöksen keskeyttää Terraria: Otherworldin kehitys.”

Projekti on kärsinyt suurista murheista pitkin viimeistä kolmea vuotta. Teoksen kehitystyö jouduttiin käynnistämään alusta vain vuosi sitten pelimoottorin vaihtumisen vuoksi.

Tekijät myöntävät samaisessa blogiviestissään erheitään. Mokaksi tunnustetaan muun muassa ulkoistaminen sekä projektin liian aikainen paljastaminen. Samalla tiimi kertoo jatkavansa alkuperäisen Terrarian työstämistä. Versio 1.3.6 on mitä ilmeisimmin luvassa hamassa tulevaisuudessa.


V2.fi | Markus Mesiä
< Football Manager jul... Vihdoinkin! Alkuperä... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti

44256

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova