Tuorein sisältö

Square Enix perui Just Cause Mobilen julkaisun

03.07.2023 klo 21.05 | Luettu: 682 kertaa | Teksti: Anne Kukkura


Square Enix on päättänyt lakkauttaa Just Cause Mobile -peliprojektinsa täysin. Suosittuun, samaa nimeä kantavaan pelisarjaan perustuvan mobiilipelin julkaisua on lykätty jo useaan kertaan ja sen oli määrä ilmestyä kuluvan vuoden aikana. Alun perin Just Cause Mobile julkistettiin vuonna 2020.

“Raskain mielin ilmoitamme, että Just Cause Mobilen kehitys päättyy”, sanoi Anne-Lou Grosbois-Favreau, Just Cause -sarjan brändijohtaja. “Ei ole koskaan helppoa tiedottaa tällaisesta asiasta, etenkään faneillemme, jotka ovat kovasti odottaneet julkaisua. Me todella arvostamme sitä tukea, jota olemme teiltä saaneet.”

Early Access -versio on ollut saatavana ilmaiseksi Android- ja iOS-laitteille. Tästä päivästä alkaen se ei ole kuitenkaan enää ladattavissa ja maksullisia pelisisältöjä on jo hyvitetty aikaisemmin niitä ostaneille.

Just Cause Mobile edusti yläviistosta kuvattua 3D-ammuskelutoimintaa, jossa oli yksin- ja moninpelitilat. Vielä pystyssä olevan, vauhdikkaan näköisen Google Play -sivun mukaan pelissä oli tarkoitus olla myöhemmin myös kampanjatila, 30 hengen kilpailullinen moninpelitila sekä neljän pelaajan yhteistyötila.

Lähde: Video Games Chronicle


V2.fi | Anne Kukkura
< Steam kamppailee tek... Xbox Series X|S -kon... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova