Tuorein sisältö

Rovion Hatch sai lisää mobiilipelejä siipiensä suojaan

29.05.2018 klo 14.00 | Luettu: 2171 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Hatch on Rovion alaisuudessa pyörivä mobiilipalvelu (tällä hetkellä betavaiheessa Androidilla), joka tähtää Netflixin kaltaiseksi palveluksi. Se tarjoaa ison joukon normaalisti maksullisia mobiilipelejä kuukausimaksun hinnalla - ilman mikromaksuja. Tällä hetkellä betaversiota pyöritetään vielä mainosten voimalla, mutta kuukausimaksullinen versio on tulossa.

Nyt Hatchin alaisuuteen on saatu myös Noodlecake Studiosin pelit, eli esimerkiksi Death Road to Canada, Lumino City, Island Delta, Wayward Souls, Framed ja Framed 2.

”Koska ilmaispeleistä on tullut mobiilipelien standardi, monet ainutlaatuiset premium-pelit jäävät pelaajilta kokematta, mikä on todella harmillista”, selittää Ryan Holowaty, Noodlecaken julkaisu- ja markkinointijohtaja.

”Olemme työskennelleet lahjakkaiden indie-pelinkehittäjien kanssa vuosikausia tehdäksemme heidän visioistaan todellisuutta. Tavoitteenamme on löytää kanavia, jotka paitsi tarjoavat premium-pelejä, myös tukevat niitä. Tässä mielessä ideologiamme on sama kuin Hatchilla, ja heidän pelialustansa tarjoaa meille mielenkiintoisen uuden tavan tuoda pelejä maailmanlaajuisesti sellaisille pelaajille, jotka olisivat muuten jättäneet ne hintalapun takia väliin.”

Hatchissa on mukana jo yli sata pelinkehittäjää ja julkaisijaa, muun muassa Butterscotch Shenanigans, Sega ja Bandai Namco.

V2.fi | Manu Pärssinen
< Fanin tekemä Fort-Fr... Kuka kopioi ketä? Ta... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova