Tuorein sisältö

Alan Waken paluu on taas askeleen lähempänä?

25.02.2016 klo 15.05 | Luettu: 7308 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Remedy on useasti kertonut, että haluaisi vielä palata Alan Waken maailmaan. Quantum Breakin ostajille onkin luvassa Xbox One -yhteensopivia versioita Alanin seikkailuista, mutta ehkäpä jotain muutakin on tekeillä.

Eurogamer kertoo, että Remedy on rekisteröinyt "Alan Wake's Return" -tavaramerkin sekä alanwakesreturn.com -nettiosoitteen.

Ellei näillä tarkoiteta vain edellä mainittuja Quantum-kylkiäisiä, alkaa näyttää yhä todennäköisemmältä, että unien kanssa painiva kirjailijaherra on askeltamassa taas ulottuvillemme.

V2.fi | Manu Pärssinen
< Yhdysvaltalainen SPY... Kuinkas sattuikaan, ... >

Keskustelut (7 viestiä)

Asko78

25.02.2016 klo 15.39 10 tykkää tästä

Toivon todellakin että tulee. Mahtavia pelejä.
lainaa
isopää

25.02.2016 klo 16.08 4 tykkää tästä

Pleikalle kans kiitos.
lainaa
make

25.02.2016 klo 16.45 2 tykkää tästä

Remedy ampuu kerta toisensa jälkeen itseään jalkaan tekemällä näitä MS-yksinoikeuksia. Alan Waket floppasivat, Quantum Break floppaa ja sitten jos vielä jatkavat Alan Wakea. Jenkit ei vaan yksinkertaisesti tykkää tällaisesta pohjoismaisesta materiaalista.
lainaa
jfdpsfsdojp

25.02.2016 klo 17.28 1 tykkää tästä

Vaikka julkaisisivat PS4lle ja Wii Ulle niin ei se siitä miksikään muuttuisi kun ei vaan ole mikään GTA, CODi, Super Mario tai Uncharted. Ei oo moninpeliä, ei oo valtavaa open worldia. Kaikki vastaavat Murdered Soul Suspectit, Sherlock Holmesit ja Alone in The Darkit, jopa nykyaikaiset Silent Hillit ovat samanlaisia "floppeja". Plus "kakkos"Wake oli latausminipeli ja ykkönen kohtasi Red Dead Redemptionin. Jos jotain niin Remedyä voi syyttää "suomalaisesta" uhkarohkeudesta kun lähtevät edes tekemään tuollaista.

Voi hyvinkin olla että Mikkisoftalta saatu lahjusraha kattaa nuo "menetetyt" myynnit
lainaa
asfd

25.02.2016 klo 22.21 1 tykkää tästä

Siis Alan Wake ainakin myi PC-versiolla itsensä takaisin, eli en ehkä ihan flopiksi sanoisi vaikka tuskin boxilla oli mikään myyntivetäjä. Tykkäsin itse pelistä kovasti, ja toivottavasti ei tarvitse hirveän kauan odottaa jatko-osaa. Kyllä tässä vuosien aikana on kertynyt jonkinlainen fanbase, joten tuskinpa mitään hirveää floppia on tulossa.
lainaa
jopdfsfsdipj

25.02.2016 klo 22.31

Täytyy muistaa että Tomb Raiderin, Final Fantasyn, Resident Evilin jne myynnit ovat olleet pettymyksiä. Kaikkihan ne pyrkii johonkin Codin myynteihin ja vertaavat siihen
lainaa
IsoMahaMatti

26.02.2016 klo 11.41

Itse olen digganut Max Payne ja Alan Wake peleistä kaikkine lisäreineen. Pelit ovat hyviä, mutta tarinatkin pesevät peruspelit mennen tullen. Ei voi toivoa kuin jatkoa näille kaikille. Quantum Break kiinnostaa myös, mutta totuuden nimissä sanottava, että se ei ole kuitenkaan tarpeeksi hyvä syy ostaa Onea. No, ehkä joskus päivitän Win10:n ja sitten pääsee pelailemaan.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova