Tuorein sisältö

E3: Ubisoftin viihdyttävä E3-show esitteli odotettuja pelejä ja pari yllätystä

12.06.2018 klo 00.45 | Luettu: 3353 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen

Maanantai-myöhäisillan E3-pläjäys oli Ubisoftin tilaisuus, jolta osattiin odotella muun muassa tuoretta Assassins Creed -materiaalia sekä The Division 2:n tarkempaa käsittelyä. Näin tilaisuus eteni.

Marssiva orkesteri tanssijoineen käynnisti tapahtumat rytmikkäästi, värikkäästi ja vauhdikkaasti - sekä huomattavasti juhlallisemmin ja hauskemmin kuin muut pelifirmat - Just Dance 2019:a tässä samalla promottiin.

Ensimmäinen traileri oli odotettua uutta kuvaa Beyond Good and Evil 2:sta. Komeaa ja yksityiskohtaista action-animaatiopätkää (myrskyt taitavat olla tämän vuoden juttu) seurasi tekijöiden jutustelua pelistä sekä lyhyesti pre-alpha-version pelaamista. Kuka olikaan trailerin lopussa? Lavalla kävi myös Joseph Gordon-Levitt kertomassa HitRecord-palvelun kanssa tehtävästä pelisisällön keräämisestä yhteisöltä - sitä ei kerrottu, maksetaanko niistä (Päivitys: maksetaan).
Rainbox Six Siegestä kertoili Justin Kruger - peliä on pelannut 35 miljoonaa pelaajaa. Operation Para Bellum on pelattavissa nyt ja pelin pelaajista on tehty dokumentti nimeltä Another Mindset.

Sitten oli vuorossa Suomiväriä - lavalle ajeli moottoripyörällä Red Lynxin Antti Ilvessuo, hajoitti puhujanpöntön ja kertoili rallienglannilla Trials Rising -pelistä, josta nähtiin myös traileri. Pelissä kierretään maailmaa ja sitä on työstetty yhteistyössä pelaajien kanssa. Julkaisu helmikuussa 2019 (X1, PS4, PC, Switch).The Division 2:sta tuli lavalle puhumaan Julian Gerighty. Tunnelmallinen, elokuvamainen traileri johdatteli pelin alkuasetelmaan Washington DC:ssä - pelaajan agenttiryhmän tehtävänä ei ole enempää tai vähempää kuin siviiliväestön ja koko maan pelastaminen. Mukana on myös kahdeksan pelaajan raideja ja sisältöä luvataan lisätä useamman vuoden ajan. Ensimmäisen vuoden aikana julkaistaan kolme episodia - ja ne ovat kaikki täysin ilmaisia. Lopuksi näytettiin vielä toinen, pelikuvaa sisältävä traileri. Julkaisupäivä on 15.3.2019.
Ja kuten tiedetty, pidetty Mario + Rabbids saa lisäsisältöä Donkey Kongin kera. Kiitoksena pelaajille lavalle nousi bändi soittamaan pelin musiikkia komeasti taustagrafiikoihin tahdistettuna.

Iloisista rytmeistä synkempiin tunnelmiin - kauan eläköön piraatit! Uusilla trailereillaan Skull & Bones näyttää edelleen todella vaikuttavalta ja lupaavalta. Onko zombien aika ohi? Kuinka monta piraattipeliä vielä onkaan tulossa? Pelistä kertoi Justin Farren, joka kertoi, kuinka pelissä edetään maailman mahtavimmaksi merirosvoksi - ja kuinka kaikilla kohtaamisilla muiden pelaajien kanssa on merkitystä. Julkaisu ensi vuonna.
Piraattiräimeen jälkeen lavalle asteli Elijah Wood, jonka studion (Spectrevision) peliprojekti on Transference. Aivoja raksuttava psykologinen trilleri julkaistaan syksyllä ja se tukee myös VR-laitteita.Aivan eri tunnelmissa olikin sitten Starlink: Battle for Atlas. Avoimen maailman avaruussodinnan erikoisuus ovat ohjaimeen kiinnitetyt muoviset lelualukset, joita rakennellaan pelaamisen ohessa. Yhtenä illan isoimmista ylläreistä pelissä on mukana myös Nintendon avaruuskettu Starfox! Itse herra Miyamoto otti pitkät aplodit (sekä aluksen prototyypin) vastaan yleisön seasta. Starlink julkaistaan konsoleille 16.10., mutta Starfoxin saavat vain Switch-pelaajat.
For Honorista saapui juttelemaan Roman Campos-Oriola. Pelin Starter Editionin voi ladata ilmaiseksi uPlaysta viikon ajan. Eeppisellä trailerilla paljastettiin For Honor: Marching Fire, eli peli laajenee Kiinaan ja sen taistelijoihin 16. lokakuuta. Uusi 4-vs-4 -pelitila on nimeltään Breach, eikä se ole korttipeliä vaan linnan valloitusta.
The Crew 2:n julkaisuun ei ole enää montaa viikkoa, uusi traileri esitteli jälleen kisailua maalla, vedessä ja ilmassa.Illan ennakoiduin esittely ja odotetuin traileri oli Assassin's Creed: Odyssey, joka oli tietenkin säästetty esityksen loppupuolelle. Muinainen Kreikka toimi näyttämönä monille sodille, jotka vaikuttivat historian kulkuun. Seassa on tietenkin sankariksi nouseva pelaaja, joka on valintansa mukaan pelin ajan joko Alexios tai (Krista Kososen näköinen) Kassandra.
Ubisoftin tilaisuus jätti positiivisen puolelle - ei pelkkää traileritykitystä, vaan sopivassa määrin myös juttelua ja pelikuvaa. Tänä yönä on tulossa vielä PC-pelaamiseen keskittyvä tilaisuus, sekä tietenkin PlayStationin oma pläjäys. Pysykää hereillä!

V2.fi | Manu Pärssinen
< E3: Assassin's Creed... E3: Beyond Good & Ev... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova