Tuorein sisältö

Watch Dogs: Legionin tarinaa syvennetään kirjasarjalla

25.09.2020 klo 22.00 | Luettu: 398 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Ubisoft sekä kirjakustantajat Insight Edition, Aconyte ja Glénat julkaisevat Watch Dogs: Legionin tarinaa syventäviä kirjoja. Kirjat saapuvat luettavaksi vielä tämän vuoden aikana.

Watch Dogs Legion: Day Zero vie lukijansa keskelle salaliittoa, jossa pääsee tutustumaan aloittelevan hakkerin maailmaan. Aconyte julkaisee kirjan 13. lokakuuta e-kirjana ja paperikirjana 3. marraskuuta. Teoksen ovat kirjoittaneet James Swallow ja Josh Reynolds. 27. lokakuuta taas julkaistaan tietokirja Resistance Report, joka antaa lisätietoja muun muassa autoista, aseista, alueista ja teknologiasta. Kirjan on koostanut Rick Barbara ja sen kustantaa Insight Editions. Kolmas julkaistava opus on ranskankielinen Glénatinin julkaisema Watch Dogs Legion -sarjakuva, joka saapuu pelin julkaisupäivänä eli 29. lokakuuta. Sarjakuvan tekemisestä ovat vastanneet Gabriel Germain ja Sylvain Runberg.

Watch Dogs: Legion saapuu Xbox Onelle, PlayStation 4:lle, Google Stadialle ja PC:lle 29. lokakuuta. PC:lle pelin voi hankkia Epic Games Storesta tai Uplayn kautta, minkä lisäksi se on osa Uplay+-palvelua. Xbox Series -laitteille Watch Dogs: Legion julkaistaan 10. marraskuuta ja PlayStation 5:lle 12. marraskuuta digitaalisesti ja 24. marraskuuta fyysisenä versiona.

V2.fi | Miia Lyyra
< Xbox Series -konsole... Haloon piilotettu ra... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova