Tuorein sisältö

E3: Nintendo keskittyi Super Smash Bros. Ultimaten esittelyyn ja Fire Emblemiin

12.06.2018 klo 19.50 | Luettu: 2499 kertaa | Teksti: Markus Mesiä


Vuoden 2018 viimeinen E3-esitys oli Nintendon käsialaa. Lähetykseltä odotettiin pääasiassa Super Smash Bros. -mätkintää, mutta muutakin kiintoisaa oli toivelistalla. Tässä sisältö sekä video- että tekstimuodossa.

Esitys aloitettiin räjähtävästi roboteilla. Räiskintää, vauhdikasta menoa sekä taustalla pauhavaa heviräimettä tarjonnut video osoittautui Daemon X Machimaksi. Teos julkaistaan Switchille vuonna 2019.

Japanihenkiseen menoon vertynyt lähetys jatkoi samalla linjalla. Seuraavaksi vuoroon saatiin JRPG-nimike Xenoblade Chronicles 2 ja sen laajennus Torna – The Golden Country. Paketti julkaistaan syyskuussa.

Pari viikkoa sitten julkistetut Switch-Pokémonit saivat niin ikään ruutuaikaa. Reggie Fils-Aime esitteli taskukokoista pokepalloa sekä legendaarista Mew-hirviötä. Pikachun ja Eeveen nimillä julkaistavat teokset ilmestyvät marraskuun 16. päivä.

Moninpelaamista painottavan Switchin tapauksessa ei ole erityinen ihme, että Nintendolta on luvassa uusi Mario Party. Traileri on täynnä hektistä minipelaamista sekä kavereiden päihittämistä, pettämistä ja hyödyntämistä. Keskeisin juju on useamman Switchin yhdistäminen yhteen pelisessioon. Super Mario Party ilmestyy lokakuun 5. päivä.

Fire Emblemin taktinen voittokulku jatkuu niin ikään. Fire Emblem: Three Houses -pätkä tarjoaa pitkän pätkän cell-shading-grafiikalla luotua seikkailtavaa, sotastrategiointia sekä sarjalle tyypillistä eeppisyyttä. Teos julkaistaan keväällä 2019.

Jo ennakkoon huhuiltu Fortnite sai myös ruutuaikansa. Teos laskeutui battle royale -kokemuksensa kanssa Switchille välittömästi, joten peli on ladattavissa eShopista juurikin nyt.

Indiejulkaisut jatkoivat pääroolissa. Reggien hittikimarassa nähtiin pätkät teoksista Overcooked 2 (7.8.), Killer Queen Black (2018) sekä Hollow Knight (tänään).

Square Enixin esityksessäkin näytetty Octopath Traveler piipahti parrasvaloissa sen verran, että pelin demon kerrottiin saapuvan eShopiin kesäkuun 14. päivä.

Seuraavaksi päästiinkin käsiksi lähetyksen herkkupalaan, Super Smash Bros. -mätkintäteokseen. Tuore hahmotraileri esittelee mukana olevat soturit, joiden joukossa on tukuttain tuttuja hahmoja sarjan menneisyydestä. Yllättävimmät nimet lienevät Ryu (Street Fighter), Cloud (Final Fantasy VII), Solid Snake (Metal Gear Solid), Bayonetta, Pac-Man ja Mega Man.

Samalla vahvistettiin teoksen virallinen titteli. Peli on nimeltään Super Smash Bros. Ultimate.

Muut esittelyvideot keskittyivät hahmokaartin ohella näyttämään taistelutantereita sekä erilaisia apuvälineitä. Mukana on tukuttain tuttuja karttoja, jotka on päivitetty vastaamaan nykyajan graafisia vaatimuksia.

Koska Super Smash Brosia voi pelata GameCube-ohjaimella tai väärin, teos tukee Cube-ohjainta. Niin ikään kaapissa olevat amiibot toimivat sellaisenaan.

Ennen kuin lähetys lopetettiin, paljastettiin vielä uusi taistelija. Tantereelle marssii Metroid-sarjasta tuttu Ridley.

Super Smash Bros. Ultimate julkaistaan joulukuun 5. päivä.
V2.fi | Markus Mesiä
< E3: Super Smash Bros... SEGA tuo japanilaise... >

Keskustelut (4 viestiä)

tagman

Rekisteröitynyt 04.11.2007

12.06.2018 klo 22.43 2 tykkää tästä

Vartti näytettiin tulevia pelejä ja loppuaika Smash Brota. Melkoisen tylsä E3 show.
lainaa
EnOlePSFani

13.06.2018 klo 13.49 7 tykkää tästä

tagman kirjoitti:
Vartti näytettiin tulevia pelejä ja loppuaika Smash Brota. Melkoisen tylsä E3 show.

Oliko pleikkari taas paras? :)
lainaa
Lulled

13.06.2018 klo 15.13 1 tykkää tästä

EnOlePSFani kirjoitti:
tagman kirjoitti:
Vartti näytettiin tulevia pelejä ja loppuaika Smash Brota. Melkoisen tylsä E3 show.

Oliko pleikkari taas paras? :)

Harmittaako jonne?
lainaa
OpetustaTarvitaan

13.06.2018 klo 15.48 3 tykkää tästä

Lulled kirjoitti:
EnOlePSFani kirjoitti:
tagman kirjoitti:
Vartti näytettiin tulevia pelejä ja loppuaika Smash Brota. Melkoisen tylsä E3 show.

Oliko pleikkari taas paras? :)

Harmittaako jonne?

Täh, miten ihmeessä tuo nyt liittyy mihinkään? Ja ennen Jonnea tulee pilkku, muuten kysyt, että harmittaako Jonne jotakuta.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova