Tuorein sisältö

Zombit kotinurkille tuova suomalainen Walking Dead -peli julkaistaan parin viikon päästä

26.06.2018 klo 17.00 | Luettu: 1829 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Next Gamesin ja AMC:n paikkatietoa ja lisättyä todellisuutta (AR) hyödyntävä The Walking Dead: Our World -mobiilipeli (iOS, Android) julkaistaan maailmanlaajuisesti torstaina 12. heinäkuuta. Pelin voi ladata ilmaiseksi.

TWD:OW:ssa voi taistella zombeja vastaan kaduilla, puistoissa, kotisohvalla - missä ja milloin tahansa, mutta maailmanloppua ei tarvitse kohdata yksin: Rick, Daryl, Michonne ja muut The Walking Dead -sarjan suosikkihahmot taistelevat pelaajan rinnalla.
V2.fi | Manu Pärssinen
< Toinen mielipide: Dr... Nostalginen futiskla... >

Keskustelut (1 viestiä)

Evöste

06.06.2020 klo 10.56

Onko tämä nyt sellainen jota tarjosin roviolle jo 2 vuotta ennen pokemon peliä, eli kuljet kännykkä kädessä vaikka kotonas ja zombi saattaa tulla keskelle olohuonettasi kunhan pidät pelin päällä.. Zombeja vastaan taistelet tietyillä aseilla, tiettyihin zombeihin tarvitaan tiettyjä asioita että ne saa tuhottua, esim kardemummaa tai haarukan.. Sitten etsit haarukan ja kuvaat sen ja pääset taistelemaan sillä /kaatamaan kardemummaa zombin päälle.. Zombi niin hidas että jos näit sen olkkarissa, ehdit keittiöön ja takaisin ennenkuin se tulee keittiöön. Ellei keittiössä ole uusi zombi.. Ja kun laitat vr lasit päähän joissa kamera itsessään, voit pelata läpi elämäsi!
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova