Tuorein sisältö

PUBG:in kauan kaivattu kustomointiominaisuus saapui maksumuurivihjausten kera

17.07.2018 klo 20.00 | Luettu: 7907 kertaa | Teksti: Markus Mesiä


Huippusuositun PlayerUnknown's Battlegroundsin pelaajat ovat jo pitkään haikailleet mahdollisuutta kustomoitujen pelien luomiseen. Toiveisiin on viimein vastattu, mutta samalla tekijät ilmoittivat ominaisuuden olevan tulevaisuudessa kenties maksullinen.

Custom Matchmaking -ominaisuus on tällä hetkellä kokeiltavissa avoimessa betassa. Samalla tekijät kuitenkin kertovat, että uutuuden maksullisuutta pohditaan.

"Kustomoitujen pelien luominen ei maksa mitään tässä vaiheessa. Kyseinen ominaisuus vaatii kuitenkin niin paljon resursseja, että tilanne saattaa muuttua tulevaisuudessa jotta kaikki sujuu mukavasti ja saamme järjestelmän pidettyä kestävänä."

Omien kustoimoitujen pelien luominen on mahdollista ainakin vielä ennen kuin mahdollisia esteitä tai maksumuureja pystytetään eteen. Tällä hetkellä pelaajat voivat näprätä "kaikkia osa-alueita pelialueen toiminnasta esineiden ilmestymiseen ja asevaihtoehtoihin". Niin ikään War- ja Zombie-tiloja pystyy räpläämään niin halutessaan.

Tällä erää samanaikaisesti pyörivien kustomoitujen pelien määrä on rajoitettu 10 000:een matsiin. Määrä voi tuntua pieneltä, sillä PUBG:illa on keskimäärin noin miljoona pelaajaa jatkuvasti palvelimilla. Ratkaisua perustellaan servereiden pyörimisellä, jonka toivotaan jatkuvan sulavana.

V2.fi | Markus Mesiä
< Sota saapuu Azerothi... Pahvinerot antoivat ... >

Keskustelut (4 viestiä)

Asdasdfg

18.07.2018 klo 10.52 6 tykkää tästä

Ja sitten ihmetellään miksi Fortnite suosio kasvaa...

lainaa
matukkaman

18.07.2018 klo 14.58

PUBG Finland on ainakin jo monta kuukautta järjestäny noita kustomeit?? tänäänkin pitäs olla http://pubgfinland.fi/
lainaa
Refloni

Rekisteröitynyt 08.01.2017

18.07.2018 klo 16.08 4 tykkää tästä

PUBG on maksullinen peli, mutta tekijät käyttäytyvät kuin kyseessä olisi F2P. Siitä huolimatta, että peli roikkuu Steamin myydyimpien pelien listan kärjessä kuukaudesta toiseen.
lainaa
oehfvnfiqo

18.07.2018 klo 22.52

meni pasmat sekasin kun fortnite

hemmot viilaa vuosikausiaan indiepeliaan ja sitten jattifirma tekee paremman version pelista parissa kuukaudessa
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova