Tuorein sisältö

Neljännesvuosisata pelejä ja pelaamista - Ropecon saapuu taas!

24.07.2018 klo 18.00 | Luettu: 2229 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Jo 25. kertaa järjestettävä Ropecon pidetään Helsingin Messukeskuksessa 27.–29.7.2018. Kolmipäiväinen pelifestivaali tuo yhteen alan harrastajat ja ammattilaiset. Pelaamisen ja peliturnausten lisäksi ohjelmaan kuuluu luentoja, paneelikeskusteluja ja työpajoja roolipelaamiseen liittyvistä aiheista. Vuoden teemana on neljännesvuosisataisen taipaleen kunniaksi "elämä ja yhteisö".

Ropecon suunnitellaan ja toteutetaan alusta loppuun vapaaehtoisvoimin ja noin 700 vapaaehtoista valmistautuu parhaillaan mm. luentoihinsa, työpajoihinsa ja näytöksiinsä sekä työvuoroihin esim. järjestyksenvalvonnassa, tekniikan tuottamisessa tai uusien kävijöiden con-tuutoreina.

Ropeconin tämänvuotinen kunniavieras kanadalainen pelisuunnittelija Alex Roberts ja muita pelisuunnittelijoita keskustelee lauantaina Women in Game Design -paneelissa (klo 12–14). Näyttävämpään show-ohjelmaan kuuluvat tänä vuonna mm. musikaali Vaikeinta on vapaus (su klo 14) sekä kahden nörttinaiskuoron Riverside Castlen ja Another Castlen yhteiskeikka (la 17–18). FCF Wrestling, Suomen ainoa showpainiorganisaatio, rantautuu Ropeconiin perjantaina (klo 20–21.30).

Lisätietoa täältä


V2.fi | Manu Pärssinen
< Onnekkaat ennakoijat... Rainbow Six: Siegen ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova