Tuorein sisältö

Forzan kyseenalaistut palkintolaatikot poistuvat kokonaan

27.07.2018 klo 20.00 | Luettu: 1561 kertaa | Teksti: Markus Mesiä


Forza-sarjassa jo tovin mukana ollut mahdollisuus mikromaksuihin on kaahaamassa varikolle keskeytyspuuhiin. Tekijätiimi Turn 10 ilmoitti blogiviestissään, että maksuhärpäkkeet poistetaan Forza Motorsport 7:sta, minkä lisäksi Forza Horizon 4 kurvaillaan tyystin ilman oikean rahan käyttöä.

Studiopomo Alan Hartman toteaa ratkaisun syyksi ikävän keskustelun.

"Vaikka emme ole veloittaneet rahaa Prize Crates -loottilaatikoista Forza Motorsport 7:ssa, niiden mukanaolo on jatkanut ristiriitaista keskustelua. Ylitsepursuavan palautteen ydin on siinä, että systeemi ei tunnu luontevalta osalta peliä. Pitkän harkinnan jälkeen olemme päättäneet poistaa laatikot Forza Motorsport 7:sta. Vastaavasti maksullisia tokeneita - jollaisia on ollut aiemmissa Forza-peleissä - ei ole tulossa Forza 7:aan tai Forza Horizon 4:ään."

Vaikka viimeisimmässä Forzassa ei olekaan peritty mikromaksuja, ominaisuus on saanut pelaajat epäilemään, että se oli kuitenkin suunnitelmana ennen Star Wars: Battlefront 2 -myrskyä.

Lopullinen muutos ei tapahdu yhdessä yössä, vaan Hartman uskoo muutoksen valmistuvan talven aikana. Tavoitteena on olla viemättä pelaajien jo tienaamia mitaleja, varusteita ja modeja. Sen sijaan laatikoista ei enää heru autoja, vaan kaikki saatava on pelkästään kosmeettista sisältöä.


V2.fi | Markus Mesiä
< Vroom! Nintendo-pahv... Overwatch kutsuu alo... >

Keskustelut (1 viestiä)

PekkaKana

28.07.2018 klo 16.52

Tarkoittaako tämä, että levelöinnissä ei sitten saa mahdollisesti ilmaista autoa?

Jos ei rahamäärä kisoista radikaalisti nouse, aivan järkyttävä määrä kisoja pitää ajella että saa autoja hommattua.
lainaa

Kirjoita kommentti


102


www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova