Tuorein sisältö

Shenmue kertaa tarinaansa uusioversioiden julkaisun kynnyksellä

01.08.2018 klo 20.00 | Luettu: 1877 kertaa | Teksti: Markus Mesiä


Shenmuensa pelanneet muistelevat teoksia lämmöllä odottaen samalla kolmososaa huuliaan lipoen. Mikäli fanipoikien ja -tyttöjen innostusta on vaikea käsittää, uusioversioista vastaava poppoo on julkaissut saagaa avaavan esittelyvideon.

Sarjan ykkösvideolla keskitytään Shenmue-kaksikon tarinaan ja taustaan. Pätkällä kerrotaan motiiveista, hahmoista ja tarkoitusperistä tavalla, joka helpottaa parin viikon päästä ilmestyvien uusioversioiden kelkkaan loikkaamista.

Uusioversiot julkaistaan elokuun 21. päivä.

V2.fi | Markus Mesiä
< Walking Dead -pelisa... Gladiaattorit ja Age... >

Keskustelut (2 viestiä)

OldHorny

Moderaattori

Rekisteröitynyt 11.10.2007

02.08.2018 klo 14.48

Olen niin onnellinen tästä. Dreamcastin ostin ensimmäisen Shenmuen vuoksi, eikä pettänyt. Ehdottomasti paras pelikokemus itselläni koskaan ikinä.
lainaa
oehsvohgisdvn

02.08.2018 klo 15.44

kakkosta pelasin noin nelja tuntia ja oli aivan hirveaa tuskaa. ehka jos olisi ihan uutena ostanut dreamcastin riemuaikaan niin olisi vakuuttanut mutta morrowindin ja san andreaksen jalkeen ei tuosta jaanyt kateen kuin karsea ulkonako, naurettavan pieni alue ja quicktime eventien helvetin luonut peli. viela tana paivanakin saadaan karsia siita etta vika pomo tapetaan painamalla nappia x kun se vilahtaa ruudussa

paras juttu oli se etta taydesta roskapelista sai kolmesataa euroa kun sen myi varastosta pois

mutta hyva heille keilla on nostalgiaa
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova