Tuorein sisältö

V2.fi:n käyttäjätapaamisessa pelataan ihan ihme vehkeillä - 100 nopeinta pääsee mukaan ilmaiseksi!

24.08.2018 klo 15.15 | Luettu: 2916 kertaa | Teksti: Toimitus


V2.fi:n vuoden 2018 käyttäjätapaamisen ilmoittautuminen on nyt auki! Tapahtuma järjestetään Tampereella, Suomen pelimuseossa 15.9. klo 11-17.

Museossa on tuona päivänä esillä "Ihan ihme vehkeet" eli Pelikonepeijoonien kokoelmasta poimittuja harvinaisia laitteita, joita ei ole koskaan myyty Suomessa ja jotka ovat hyvin harvoin olleet missään yleisön kokeiltavana!

Päivän aikana kilpaillaan niin näillä ihmevehkeillä, museon pelihallin kolikkopeleillä kuin mm. "Speden Spelillä" eli Nopeustestillä - unohtamatta perinteistä Uuno Turhapuro -pisteturnausta. Paikalla on suurin osa V2.fi:n pelitoimittajista ja palkinnoista vastaavat muun muassa yhteistyökumppaneina toimivat PlayStation, Blue Microphones, Xbox One, Red Dead Redemption II, Nintendo ja Suomen pelimuseo. Ensimmäiset palkintokasat ovat jo saapuneet toimitukseen!

Kutsumme V2.fi:n kävijät vieraiksemme tapahtumaan ja 100 ensimmäistä EventBriten kautta lipun varannutta saa ilmaisen sisäänpääsyn (arvo 13 €). Myös museokortti käy. Jos olet Facebookissa, käy ihmeessä ilmoittautumassa tapahtumaan myös siellä.V2.fi | Toimitus
< Lisäämällä tietoturv... Videoarvostelu: Guac... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova