Tuorein sisältö

Rainbow Six Siegen taivaat synkkenevät

05.09.2018 klo 16.05 | Luettu: 2740 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Ubisoft kertoo julkaisseensa Rainbow Six: Siegeen Operation Grim Sky -lisäosan tänään (X1, PS4, PC). Uusi lisäosa toimii samalla pelin kolmannen vuoden kolmannen kauden aloittajana ja kausipäivityksenä.

Lisäosan keskeisiä lisäyksiä ovat uusittu Hereford Base -kenttä ja kaksi uutta operaattorihahmoa. Kolmannen vuoden kausikortin omistajat saavat uudet operaattorit heti käyttöönsä, kun taas muut voivat hankkia hahmot 11. syyskuuta alkaen Renown-pisteillä tai pelin sisäisellä R6-pelivaluutalla. Muut uudistukset ovat kaikkien pelaajien käytössä heti alusta alkaen.

Kahdesta uudesta operaattorista toinen on puolustaja ja toinen hyökkääjä. Maverick on amerikkalainen, Unit-tiimin hard breacher -tyylinen hahmoluokka eli esteiden raivaamiseen luotu hyökkääjäoperaattori. Suri Torch -apuvälineen ansiosta Maverick kykenee murtautumaan erilaisten esteiden ja seinien läpi äänettömästi. Suri Torch puree jopa vahvistettuihin seiniin.

Clash on puolestaan joukonhallintaan erikoistunut brittipuolustaja. Mellakkatilanteisiin perehtynyt veteraanisotilas tunnetaan erityisesti CCE-sähkökilvestään (Crowd Control Electro), jolla voi sekä hidastaa että vahingoittaa lähellä olevia vihollisia. Clashin erikoiskyky ehkäisee suoranaista eteenpäin rynnimistä ja rohkaisee vastapuolen vetäytymistä.

Lisätietoja täältä.




V2.fi | Manu Pärssinen
< Kehuttu Forgotton An... FIFA myy hirveitä mä... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova