Tuorein sisältö

NESityttääkö? Micro Mages on uusi nelinpeli rakkaalle konsolilegendalle

02.10.2018 klo 20.00 | Luettu: 2040 kertaa | Teksti: Jukka O. Kauppinen


Saksalainen Morphcat Games -poppoo on juuri loppusuoralla vängän Kickstarter-keräyksensä kanssa. Firma julkaisee ensi vuonna aivan upouuden pelin vanhalle kunnon Nintendo NES -konsolille, ja vielä sinäkin ehdit mukaan ennakkotilaamaan pelin.

Ihan aito NES-peli Micro Mages on neljän pelaajan yhdessä tai kilpaa pelattava toimintapeli, jota voi pelata testatusti sekä NESillä että NES-yhteensopivilla retrokonsoleilla. Emulaattoripeluukin onnistuu!

Visuaaleiltaan tyylikäs peli huokuu sekä alustansa retrohenkeä että modernia pelattavuutta. Neljän pelaajan yhtaikaismatsit onnistuvat FourScore-adapterilla, jolla konsoliin saa kiinni neljä padia yhtaikaa.

Peli itsessään on jo valmis, tekijäpoppoo vain kerää nyt joukkorahoituksen kautta ennakkotilaukset sisään ennen kuin pelin fyysiset, NESissä toimivat modulit tehdään. Oletettavasti peliä voi tilata julkaisunkin jälkeen pelkästään digitaalisena versiona.

Pelin digitaalisen version saa ennakkotilattua hyvin kohtuullisella kahdeksan euron hinnalla. Pelimoduli tulee postista 40 eurolla ja satasella saa jo sen kaikkein komeimman megaspessuversion.

Lisätietoja: Micro Mages: A new game for the NES

V2.fi | Jukka O. Kauppinen
< Pelimusiikkisäveltäj... Twitch Prime tarjoaa... >

Keskustelut (2 viestiä)

gjsdapogaspdgjsdpogj

02.10.2018 klo 20.31 1 tykkää tästä

Linkki ei toimi
lainaa
techtech

04.10.2018 klo 16.01

Kandee ainakin tsekata toi sivulta löytyvä video "How we fit an NES game into 40 Kilobytes". Ihan mielenkiintonen (:
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova