Tuorein sisältö

Arvostelupäivitys: Warhammer 40K: Inquisitor - Martyrin konsoliversio ei pärjää PC-veljelleen

07.10.2018 klo 12.00 | Luettu: 3023 kertaa | Teksti: Miikka Lehtonen


Aikaisemmin tietokoneversiona julkaistu Warhammer 40K: Inquisitor - Martyr on nähnyt nyt päivänvalon myös konsoleilla. Miikka Lehtonen tarttui PC-versiolla makustelun jälkeen myös konsolipainokseen, eikä ihan täysin tykännyt kokemuksesta.

Katso aiempi PC-version arvostelu täältä:
Warhammer 40,000: Inquisitor - Martyr - Epäpyhän kaaosjumalan mätäfinnin puristus.

Martyrin konsoliversiossa ongelmansa. Sisältönsä puolesta PlayStation 4 -versio on toki prikulleen sama tapaus kuin PC-versiokin, mutta tekniikka tökkii. 4K-resoluutioista tai sujuvasta ruudunpäivitysnopeudesta ei kannata haaveilla edes PlayStation 4 Prolla. Vaikka pelistä löytyy kyllä valinta nätin grafiikan ja nopean ruudunpäivityksen välillä, nätti grafiikka on vain 1440P-tarkkkuudella ja pyörii silti todella nihkeästi. Huomattavasti rosoisemmalle resoluutiolle lukittu nopeustilakaan ei pyöri kovin pehmeästi.

Vielä ikävämpää on se, että pelattavuus on kärsinyt konsolikäännöksessä. Peli oli alun perin selvästi suunniteltu toimimaan myös padeilla, sillä aktiivisia kykyjä on käytössä vain muutama ja pelattavuus on muutenkin simppeliä. Konsoliversion käyttöliittymä on kuitenkin todella kankea ja esimerkiksi eri aseiden tarjoamien kykyjen yksityiskohtien selvittäminen on hyvin hankalaa. Moni muukin juttu tökkii, sillä esimerkiksi suojautumisen jälkeen aseella tähtääminen irrottaa inkvisiittorin vähän väliä suojan takaa, jolloin omissa kolisee urakalla.

Ongelmien johdosta PlayStation 4 -versio jää selvästi PC-veljestään jälkeen. Kyllä tätäkin pelaa jos vaihtoehtoja ei ole tarjolla mutta jos valita saa, niin valitse PC-versio.

Warhammer 40,000: Inquisitor - Martyr

Tekijä / julkaisija: NeocoreGames
Alustat: PC, PlayStation 4, Xbox One
https://neocoregames.com/en/games/warhammer-40k-inquisitor-martyr


V2.fi | Miikka Lehtonen
< Pelaa The Walking De... Red Dead Redemption ... >

Keskustelut (2 viestiä)

ASKO78

Rekisteröitynyt 06.01.2017

07.10.2018 klo 18.47 1 tykkää tästä

Xbox One X versio on parempi.
lainaa
tuututyu

08.10.2018 klo 11.59

No on laiska käännös, jos ei tuollaista peliä saa pyörimään kunnolla. Ei muuta kuin patchiä perään, korjattavissa olevia asioita kaikki.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova