Tuorein sisältö

Saatanan pojan kolmas tuleminen - Lucius 3 on suomalainen kauhuseikkailu

09.10.2018 klo 21.00 | Luettu: 2482 kertaa | Teksti: Jukka O. Kauppinen


Vuoden lopussa on syytä taas pistää jännähaalarit päälle, sillä suomalaisen Shiver Games -studion saatanallinen pelisarja Lucius saapuu ruuduille kolmannen ja viimeisen kerran.

Pieni poika Lucius on itsensä Saatanan, sen suuren sielunvihollisen, maan päälle siittämä poika. Voimiensa kasvaessa Lucius tietenkin tekee kaikenlaista saakutinmoista temppua ja tuhoa, koska miksei. Pitäähän profetiat täyttää, jotta päästään ylöstempautumaan (vai alas?) isän oikealle puolelle istumaan ja hallitsemaan. Tosin nämä temput ovat yleensä täynnä väkivaltaa ja tavallisten ihmisten murhasurmautumista - mutta kolmospelissä Luciukselle luvataan jo vähän tunteitakin. Jopa sääliä.Siinä missä aiemmat Luciukset tapahtuivat sisätiloissa, matkaa Lucius 3 avoimempaan maisemaan, Winter Hillin kylään. Voi sen asukasparkoja, kun Lucius tutkii paikkoja ja käyttää yliluonnollisia pahisvoimiaan tuhon ja draaman aiheuttamiseksi.

Lucius 3 ilmestyy PC:lle loppuvuoden mittaan. Pelin voi jo lisätä Steam-palvelussa toivelistalleen. Luciuksen jälkeen Shiver Games aikoo suunnata uusien pelisarjojen pariin.

Lisätietoja: https://store.steampowered.com/app/513290/Lucius_III/


V2.fi | Jukka O. Kauppinen
< Borderlands 2 kutsuu... World of Warships me... >

Keskustelut (1 viestiä)

Huutaja

Rekisteröitynyt 16.06.2014

10.10.2018 klo 14.00

Aikaisemmat Lucius pelit eivät saanet hyviä arv0san0ja mutta ilmeisesti silti myivät hyvin kun j0 k0lmannen tekevät
Muokannut: Huutaja 10.10.2018 klo 14.00 lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova