Tuorein sisältö

inXile urakoi: Wasteland 2 Switchille, Wasteland 3 tulossa, Bard's Talejen comeback

10.10.2018 klo 13.00 | Luettu: 1242 kertaa | Teksti: Jukka O. Kauppinen


Yhdysvaltalainen roolipelitalo inXile Entertainment on tehnyt selvää jälkeä viime vuosien mittaan roolipelikansasta oivallisilla seikkailuillaan. Viime kuukaudet ovat olleet firmalle todella aktiivista aikaa, sillä roolipelirintamalla on jyrätty oikein isolla sotavasaravaunulla.

Ainakin meikäläiselle rakkaan Wasteland-pelisarjan henkiinherättänyt ja tajuttoman kova scifi-roolipeli Wasteland 2 on julkaistu Switch-konsolille. Piti ihan kysäistä testikappalettakin, sillä pieni sadomasokistinen seikkailija sisälläni mietiskelee kovasti miten valtava PC-roolipeli toimii pienen käsikonsolin ruudulla. No, voihan sitä telkastakin pelata mutta… Silti!
Lisätietoja: https://www.nintendo.com/games/detail/wasteland-2-directors-cut-switch

Wasteland 3 on sekin hyvässä vauhdissa. Peli keräsi joukkorahoituksena 3,1 miljoonan dollarin kehitysbudjetin, ja tiimi työstää seikkailua tasaiseen tahtiin. Tosin paluuta ydinaudiomaahan joutuu odottamaan vielä kotvan, sillä julkaisu tapahtuu arviolta 2019 lopussa. Ennakkotilauksenkin voi yhä jättää sisään ihan kohtuullisella 33 dollarilla.
Lisätietoja: https://www.fig.co/campaigns/wasteland-3/about

Ja jotta uuden sukupolven pelaajien ei tarvitsisi olla ihan pihassa siitä, että mikä tuo Wasteland oikein on, työstää inXilen kaverifirma Krome siitä 30-vuotisjuhlapainosta. Wasteland - 30th Anniversary Edition:sta ei vielä ole oikein paljoa kerrottu, mutta 2019 alussa pitäisi olla luvassa taas radscorpioneja.

Ja sitten se Bard's Tale. Se oli aikoinaan yksi pelimaailman suurimmista nimikkeistä, yksi niistä kaikkein kovimmista ja hiteimmistä roolipeleistä. Mutta hassusti kävi ja pelit katosivat ajan unholaan. inXile on kuitenkin julkaissut nyt mehukkaat comebackit, sillä seikkailijoille on tarjolla sekä aivan upouusi The Bard’s Tale IV: Barrows Deep -roolipeli että ne kaikkein vanhimmat klassikot remasteroituna trilogiana. Voihan fantsuhommat!

Ne löytyvät Steamin lisäksi GOGista ja muista kaupoista. Laiskuuden huipentumana ohessa pelkät Steam-linkit:
Lisätietoja: https://store.steampowered.com/app/566090/The_Bards_Tale_IV_Barrows_Deep/
Lisätietoja: https://store.steampowered.com/app/843260/The_Bards_Tale_Trilogy/

V2.fi | Jukka O. Kauppinen
< World of Warships me... Onko Microsoft jälle... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova