Tuorein sisältö

Jos uudet Resident Evilit eivät lämmitä, niin kuinkas sitten Resident Evil 2?

13.10.2018 klo 17.00 | Luettu: 2971 kertaa | Teksti: Jukka O. Kauppinen


Resident Evil -kauhupelien sarja on kokenut monia mutkia ja muutoksia vuosikymmenten mittaan. Viimeisin osa palasi hienosti takaisin kauhun ytimeen, mutta miten mahtaa toimia historiallinen ja rakastettu Resident Evil 2 nykypäivänä?Ensi vuoden alussa julkaistava Resident Evil 2 palaa aiheeltaan muinaiseen pelihistoriaan - mutta ihan tämän päivän tekniikalla. Peli on näet tehty alusta alkaen uusiksi Capcomin nykyisellä RE-pelimoottorilla, joten visuaalit, äänimaailmat ja ennen kaikkea pelattavuus ovat tätä päivää eivätkä viime vuosituhatta.

Resident Evil 2 julkaistaan sekä PlayStation 4- ja Xbox One -konsoleille että tietokoneille. Ei yllättäne, että ikäraja on K18.

Lisätietoja: http://www.residentevil2.com/


V2.fi | Jukka O. Kauppinen
< Pelimusiikki valtaa ... Palkkasoturit juhlis... >

Keskustelut (2 viestiä)

mz-412

Rekisteröitynyt 22.11.2008

15.10.2018 klo 17.03 2 tykkää tästä

Kyllä tätä on muna pystyssä odotettu jo kauan.
lainaa
Wuli

19.10.2018 klo 08.03

Tuskin siitä saa samaa tunnelmaa kuitenkaan kun ääniin, musiikkiin, interfaceen ei ole panostettu ps1 tasolla. toivottavasti pelissä edes vaikeus asteet tarkoittavat sitä että peliin tulee lisää hankalempia mekaniikoita kuin että viholliset kestäisivät 10 kutia enemmän per vaikeusaste. toivottavasti tekevät edes päätärasittavia puzzleja, jottei peli tuntuisi menevän kuin vettä vaan läpi. Entäpä sitten selviytyminen, harvemmin enään koskaan peleissä olen kokenut että en voi selviytyä jostain tilanteesta ilman että aloitan uutta peliä. nämähän olisivat kuin joululahja jos näin tapahtuisi. mutta asiat tuntuvat menevän vain rahanperässä eikä pelin laadun + ei remastered versioilla voi koskaan kuvitella että sais samoja viboja peleistä kuin niistä sai alussa, joten mitä järkeä niiden tekemisessä on...
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova