Tuorein sisältö

Kamakorneri #011 - pienen kauhuseikkailun pikkuinen sankaritar lumoaa isot äijät

19.10.2018 klo 09.00 | Luettu: 933 kertaa | Teksti: Jukka O. Kauppinen


Ruotsalaisen Tarsier Studiosin Little Nightmares oli kirkkaasti yksi vuoden 2017 parhaimmista peleistä. Se oli pieni seikkailu, joka oli suuri peli. Huikeasti käsikirjoitettu ja suunniteltu kauhumatka oli täynnä viiltävää tunnelmaa, ja sen pikkuruinen päähenkilö Six jäi taatusti pelaajiensa mieleen. JOK ja Tuska palaavat nyt pienten kauhujen maailmaan pikkiriikkisen Sixin avulla.Saa kanavan tilatakin, se olisi kovin ystävällistä
Lisää Kamakornerin jaksoja

Kaikille meille kertyy elämän aikana nurkkiin jos jonkinlaista kamaa. Ulkopuolisen silmin tavanomaiselta vaikuttavalla tavaralla voi kuitenkin olla oma tarinansa ja merkityksensä. Pienikin rompe voi liittyä moneen asiaan ja tuoda pintaan monenlaisia muistoja, vaikka se olisikin päällepäin vain tavanomainen pelin mainoskrääsä. Kamakornerissa käymme läpi näitä nurkista löytyneitä esineitä, niiden tarkoitusta ja merkitystä, ja katsomme minne tarinoinnin virta meidät johdattaa.
Moni esitellyistä esineistä on kanavamme toimittajien tai ystävien lehdistölahjoina saamaa krääsää, matkamuistoja, "tämä on pakko saada" -tyyppisiä ostoksia festareilla tai ostamiemme pelien mukana tulleita vekottimia. Kamoille ei ole määritelty etukäteen mitään rajoja, kunhan se vain on mahdollista tuoda studioomme, ellei sitten studio mene kamojen luo. Ohjelman tiimi koostuu Checkpoint TV:n, Skrollin, Pelaajan, V2.fi:n ja muiden julkaisujemme tutuista kasvoista, näiden ystävistä ja satunnaisista vieraista.

Checkpoint TV esittää: Kamakorneri

(C) 2018 Mediapalvelut
Yhteistyössä: https://www.v2.fi/

Toimittaja: Jukka O. Kauppinen,Tuska
Editointi: Nanne Kukkura
Grafiikka: Niklas Isberg
Intro/outro: Saku Tiainen, Antti Miettinen, Kraku
http://www.checkpoint-tv.fi/

V2.fi | Jukka O. Kauppinen
< Moonlighter kääntyy ... SoulCalibur 6 sivalt... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti


119


www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova