Tuorein sisältö

Lineage II:n keräilypainos sisältää kaiken mahdollisen

03.04.2008 klo 18.52 | Luettu: 2607 kertaa | Teksti: Matti Lintula


Koreassa suuren suosion saaneesta Lineage II -massiivimoninpelistä saapuu Eurooppaan keräilypainos. Asiasta ilmoittanut NCSoft on lastannut 25. huhtikuuta julkaistavan paketin täyteen lahjuksia.

Mukana tulee ilmaista peliaikaa niin pelin ostajalle kuin tämän valitsemalle ystävällekin, soundtrack-levy, taidekirja, kaksi julistetta, kartta, naamio, pelihahmon siaksi muuttava tikkunekku ja yhteen sukupuolenvaihdokseen oikeuttava kuponki. Kolme viimeisintä näistä ovat siis pelimaailman sisäisiä tavaroita, joten sikailut ja vaivattomat sukupuolenvaihdokset on valitettavasti unohdettava tosielämän puolella.

Lähes 80 euron arvoinen paketti juhlistaa samalla pian julkaistavaa Hellbound-päivitystä, joka nostaa hahmojen tasokattoa, lisää muodonmuutoksia ja uudistaa lemmikkijärjestelmää.

Lähde: Eurogamer

V2.fi | Matti Lintula
< Lisää ratakisailua R... Moskovan kaduilla ka... >

Keskustelut (1 viestiä)

Mursu

03.04.2008 klo 21.27

Vaikka kamaa näköjään setissä riittää niin itse peliä en voi kenellekkään suositella. Siellä Etelä-Koreassa taidetaan olla niin tottuneita työntekoon että harrastavat sitä peleissäkin, koska peli on niin tylsää jyystöä ettei mitään järkeä.

Kirjoita kommenttiV2.fi:n JOULUKISA
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova