Tuorein sisältö

Lisää alastomuutta videopeleihin!

03.04.2008 klo 22.38 | Luettu: 5001 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Loot Ninja blogaa sivuillaan pitkähkön kommentin siitä, että kaikesta kohusta huolimatta videopeleissä on hyvin vähän alastomuutta. Samalla ikärajalla varustetuissa elokuvissa saattaa viuhua naisia ilman rihmankiertämää alituiseen, puhumattakaan iltaisin tulevista nykypäivän tv-ohjelmista.

Loot Ninja leikkii myös ajatuksella oikeasta aikuisten pelistä ja mitä mielenkiintoisia saavutuspisteitä sen X360-versiossa voisikaan olla. Tietenkin aiheesta syntyisi kova kohu, mutta kauppa kävisi varmasti.

"Olisipa hienoa, jos Rainbow Six: Vegas 2:ssa hyökättäisiin strippiklubille. Kuvittele kurkistavasi nurkan taakse ja näkeväsi tissiparin juoksemassa kohti. Tai nähdä lämpölaseilla, mitä takahuoneessa harrastetaan etsiessäsi terroristeja."

V2.fi | Manu Pärssinen
< Fanipoikien kymmenen... Sekopäiset sepät tak... >

Keskustelut (6 viestiä)

Nimi

03.04.2008 klo 23.09

"Olisipa hienoa, jos Rainbow Six: Vegas 2:ssa hyökättäisiin strippiklubille"

Kuulostaapa hyvin tutulta, ettei vaan olisi joskus käytetty jossain pelissä aiemmin? (Duke Nukem 3D, 1996)
James

03.04.2008 klo 23.17

No mutta kyllä "oikeesti aikuisten" pelille voisi olla kysyntääkin. Miettikääpä edelleen niitä nörttien perikuvia kuinka kovasti hekin siitä ilahtuisivat... Ei mutta oikeasti ajatus on ihan mielenkiintoinen ja toteuttamisen arvoinen.
SnakeDrone

Rekisteröitynyt 07.10.2007

03.04.2008 klo 23.50

Täytyy sanoa että välillä kyllä v***ttaa, kun porukka valittaa siitä minkälaista sisältöä peleissä heidän lapsilleen näytetään, vaikka pelin kotelon kyljessä on ihan selkeä k-18 merkintä.
ctrl-k

Moderaattori

Rekisteröitynyt 03.04.2007

04.04.2008 klo 07.47

Pelit mielletään yleisesti vieläkin lasten ja nuorten viihteeksi, mikä nyt ei paljon ihmetytä kaupan hyllyä katsoessa. Jos pelit viihteenä saavuttaisivat kypsän iän suuren yleisön silmissä, niitä ei enää suuremmassa määrin tuomittaisi ajattele lapsia -argumenteilla. Juuri kukaan ei esimerkiksi viitsi valittaa siitä, Sopranosissa näkyy tissejä, koska kyseessä on aikuisten draamasarja. Tissien voi puoliuskottavasti pelätä korruptoivan vain lapsia ja nuoria, joten olisi naurettavaa meuhkata siitä aikuisten ohjelmassa.

Videopeleissä on se ratkaiseva ero, että ne faktiivisesti suunnataan lapsille tai lapsenmielisille, oli ikärajamerkintä mikä tahansa.
mai

04.04.2008 klo 13.35

Minä kyllä ostaisin aikuisten pelin. Ehdottomasti. Jos olisi hyvin suunniteltu, hyvä juoni ja hyvä grafiikka... Aikuisten peleissä pitäisi olla lisää seksiä ja paljasta pintaa. Sittenpähän myös lasten vanhemmat ja tiukkapipoiset viranomaiset ymmärtäisivät, etteivät kaikki pelit ole lapsille.
Grrgah

04.04.2008 klo 18.32

Jenkkien ehdoillahan tässäkin pitkälti mennään. Se on Amerikkalaisen yhteiskunnan kummallisimpia piirteitä, että väkivalta on täysin hyväksyttävää, päät lentelee ja ihmisiä lahdataan satamäärin. Tietenkin ihmisten ampuminen on vielä soveliaampaa mikäli siitä ei seuraa näkyvää verta, jolloin sitä voivat perheen pienimmätkin harrastaa. Mutta auta armias jos jossain vilahtaa NÄNNI

Saa nähdä miten monta vuotta (vuosikymmentä) pelit vielä mielletään lasten touhuksi ja kukaan ei uskalla Japanin ulkopuolisessa pelibisneksessä seksikorttia pelata.

Kirjoita kommenttiV2.fi:n JOULUKISA
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova