Tuorein sisältö

Red Dead Redemption 2:n apuapista löytyi vihjeitä PC- ja VR-versioista

29.10.2018 klo 11.22 | Luettu: 1696 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


"Ostan sen sitten ensi vuonna, kun tulee PC:lle", on ollut usein nähty kommentti somessa viime viikonloppuna. Kyse on tietenkin Red Dead Redemption 2:sta, sekä siitä, että peli julkaistiin nyt Rockstarin tapojen mukaisesti (ainakin aluksi) vain konsoleille. Rokkitähdet eivät ole kuitenkaan sanallakaan hiiskuneet PC-versiosta ja GTA V:n versiointi PC:lle aikanaan kesti reilut 1,5 vuotta alkuperäisen pelin julkaisusta.

Polygon kertoo, että RDR2:n pelaamisessa avustavasta mobiilisovelluksesta on löytynyt vihjeitä siitä, että PC-versio olisi ainakin suunnitelmissa (eikä Rockstar emoyhtiöineen ole rahasta ennenkään kieltäytynyt).

Kun sovelluksen tiedostoja kaiveltiin, niistä löytyi viittauksia PC-koneisiin, Oculukseen (VR-versio tulossa?) sekä erinäisiä termejä, joiden voisi olettaa liittyvän PC-version ominaisuuksiin, mm. "PARAM_companionAutoConnectIpPC". Polygon lisää skeptisyyttä heittämällä, että kyse voi ollakin vain PC:n ruudulla pyörivästä apusovelluksesta...

Jos vedonlyöntiä harrastaisimme, voisimme veikata, että kyllä se RDR2 sieltä lopulta PC:llekin pukkaa.


V2.fi | Manu Pärssinen
< Pussimäyrän tuliset ... Täältä tullaan West ... >

Keskustelut (1 viestiä)

destev

29.10.2018 klo 12.38

Kyllä se sieltä tulee. GTAV varmasti sai jopa Rockstarin huomaamaan, että konsolipeelot eivät ole ainoita kellä on rahaa käytettävissä.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova