Tuorein sisältö

The Crew 2 vetää ajopelit romuksi ja ruttuun

30.11.2018 klo 18.00 | Luettu: 3288 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


The Crew 2 -ajopeli laajenee täysmittaiseen romutukseen Demolition Derby -lisäosan myötä. Lisäosa julkaistaan sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille 5. joulukuuta.

Demolition Derby -laajennus tuo mukanaan kaksi uutta taisteluareenaa, joissa autot ottavat yhteen romurallissa. Bonnevillen suola-aavikon areena esittelee esteidentäyteisen ajokentän, jossa kilpakumppaneiden lisäksi lisämurheita aiheuttavat autoja tuhoava hissi ja jousen varassa toimiva jättimäinen nyrkkeilyhanska. Tucsonin lentokoneiden kaatopaikka tarjoaa työntelylle lisähoukutusta, kun radalta ulos pusketut ajoneuvot kohtaavat turmionsa.

Lisäosa tuo mukanaan myös PvP-tilan, jossa pelaajat ottavat yhteen toistensa kanssa. Alussa kaikki aloittavat aloittelijatasolta, mutta pärjätessään nousevat korkeammille sijoituksille paremmat palkinnot tähtäimessään. Muita uusia pelimuotoja ovat Drift, Alpha Grand Prix ja Rally Cross Challenge. Demolition Derby tuo mukanaan myös neljä uutta pelityyppiin sopivaa autoa ja muista autoista poiketen nämä autot ovat täysin tuhottavissa pelitilasta riippumatta.


V2.fi | Manu Pärssinen
< OMG! Tässä pelissä v... Ilmainen The Elder S... >

Keskustelut (3 viestiä)

PekkaKana

30.11.2018 klo 18.58

Ilmainen vai maksullinen lisäys?
lainaa
manu

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

30.11.2018 klo 19.14

"The free Demolition Derby and PvP update drops on December 5."
lainaa
Nihilust

01.12.2018 klo 00.06

Täytyy sanoo et Forzien kaveriksi kevyeen ajoon tää kiinnostaa yhä enemmän. Hintakin huokeat 20 e fyysisenä. Ja open world mappi on iiiiso
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova