Tuorein sisältö

Civ-luojan ikuisuusprojekti valmistuu viimein

11.12.2018 klo 20.00 | Luettu: 1993 kertaa | Teksti: Markus Mesiä


Civilization-sarjan suunnittelijana nimeä ansainnut Jim Shafer on viimein saamassa ikuisuusprojektinsa valmiiksi. Seitsemän vuotta sitten paljastettu ja kehitystyönsä alkuunsa päässyt At The Gates julkaistaan Steamissa tammikuun 23. päivä.

Indiehenkistä strategiointia tarjoava paketti keräsi aikanaan Kickstarterissa roimat 100 000 dollaria. Teoksen idea kääntää maailmanrakentelun päälaelleen, sillä painopiste on uuden sivilisaation rakentamisen sijasta pikemminkin siinä, kuinka valtakunta selviää aikakautensa loppusuorasta.

"Olen aina halunnut innovoida pelejäni, eikä At The Gates ole poikkeus. Genre on päässyt vähän tylsistymään, mutta uskon siinä piilevään potentiaaliin. Juuri sen takia haluan yhdistää roguelike-elementtejä klassiseen strategiapelien formaattiin", totesi Shafer tiedotteessa.

V2.fi | Markus Mesiä
< Onko se Sonic vai pu... Prey lisää nurkkiin ... >

Keskustelut (1 viestiä)

LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

12.12.2018 klo 06.19 1 tykkää tästä

Pitäisi varmaan päivittää tietoja kun mulle Civit on aina vain Sid Meierin tuotoksia. Wikipedian mukaan tosin Civ V:n suunnittelijana on toiminut Jon Shafer, eikä Jim Shafer kuten uutisessa mainitaan.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova