Tuorein sisältö

Blizzard yrittää hillitä Twitch-kommentoijien törkyvyöryä

28.12.2018 klo 14.00 | Luettu: 4002 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Kaikki vähänkin suositumpia Twitch-kanavia seuranneet ovat varmasti törmänneet ja turhautuneet siihen chat-osion emoji- ja törkyvyöryyn, joka aina tuntuu olevan tapana. Niin on myös Blizzard, joka yrittää nyt keksiä keinon spämmitulvan tukkimiseen.

Polygon kertoo, että Contendersien, eli puoliammattimaisten Overwatch-pelaajien, Twitch-kanavalla testataan järjestelmää, jossa kommentoijien pitää linkittää Battle.net-tilinsä Twitch-tunnukseensa.

Sitä ei kerrota, mitä tapahtuu, jos Battle.net-tunnuksella jatkaa Twitch-törkyilyä, mutta ehkäpä pelkällä pelotteella on jo jonkin verran vaikutusta.

Overwatch Contendersien kolmannen kauden neljännesfinaalit alkavat tänään.V2.fi | Manu Pärssinen
< Vuoden 2018 myydyimm... Mysteerimurhe vainoa... >

Keskustelut (3 viestiä)

Javve

30.12.2018 klo 01.50

Aivan järkyttävä tämä Blizzardin syöksykierre. Tämäkään ei ole mikään positiiviseen suuntaan vetävä tempaus. Sen siitä saa kun firmalta tulee pelkkää paskaa.
lainaa
LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

31.12.2018 klo 06.11

EA voisi ostaa Blizzardin niin pääsisi omanlaiseensa seuraan, ainakin tuntuu että siihen suuntaan ollaan menossa.
lainaa
Pepega

31.12.2018 klo 12.43

On kyllä aivan käsittämätöntä paskaa tämäkin taas. Blizzard voi siis jakaa banneja jos käyttäydyt "huonosti" (kuka määrää mikä on huonosti btw?) jonkin toisen palvelun piirissä. Tässä tapauksessa amazonin twitch suoratoistopalvelu. Muistaakseni he tekivät tätä samaa youtubessakin jossain välissä. Vai tekevätköhän vieläkin?

Onko muutenkaan järkeä yrittää vähentää viestien tulvaa striimissä jossa voi olla useita kymmeniä tuhansia (joskus satojakin tuhansia) katsojia joista jokainen voi kirjoittaa livenä chattiin viestejä? Menee maku koko chatistä jos rajoitetaan liikaa. Ottaisivat nyt vaan valvelta taas oppia. Hienosti se internationalkin meni ja meemejä spämmättiin. Järkevät kommentit kuulee varmasti sitten itse striimistä analyytikoilta ja castereilta.

Voi sen chatin laittaa myös kokonaan pois jos haluaa.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova