Tuorein sisältö

Suosittu striimaaja teki rahakkaan sopimuksen Kick-suoratoistopalvelun kanssa - diilin arvo yltää LeBron Jamesin tasolle

19.06.2023 klo 20.00 | Luettu: 1710 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Suosittu striimaaja Félix ”xQc” Lengyel on tehnyt rahakkaan sopimuksen uuden suoratoistopalvelu Kickin kanssa. The New York Timesin uutisen mukaan sopimuksen arvo on noin 70 miljoonaa dollaria. Kokonaisuudessaan sopimuksen arvo voi nousta 100 miljoonaan dollariin. xQc:n sopimus on merkittävä, sillä se on lähes yhtä suuri kuin koripalloilija LeBron Jamesin tekemä sopimus kahden vuoden ajalta.

Huomioitavaa kuitenkin on, että xQc:n tekemä sopimus ei estä striimaaja tekemästä sisältöä Kickin lisäksi myös Twitchiin. Yleensä striimaajat ovat tehneet palveluihin yksinoikeussopimuksia, mutta poikkeuksellisesti tällä kertaa tilanne on toinen.

Félix Lengyel kertoo The New York Timesin haastattelussa, että Kick antaa hänelle vapauksia, joita hänellä ei ole aiemmin ollut.

Suoratoistopalvelu Kick on vauhdittanut striimipalvelujen välistä kilpailua, sillä se pyrkii olemaan striimaajille parempi vaihto. Kick antaa suoratoistajille 95 prosenttia kaikista tuloista, kun taas Twitch ottaa tuloista noin 50 prosenttia riippuen sopimuksesta.V2.fi | Miia Lyyra
< An Everyday Story -d... Yhden työntekijän st... >

Keskustelut (2 viestiä)

Petteri

19.06.2023 klo 20.18 10 tykkää tästä

Miksi näistä striimaajista ja youtubettajista pitää tehdä uutisia kun ne ei ketään kiinnosta, eikä liity pelaamiseen millään tavalla?
lainaa
Nisu

Rekisteröitynyt 20.03.2014

20.06.2023 klo 19.48

Ainoa pelaaminen mikä tähän liittyy on uhkapelaaminen. Twitch ei tykkää kun alaikäisiä houkutellaan kasinolle, helppoa rahaa xQc:lle.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova